• Turkhane Logo

Tümörden ameliyat olan anneyi tutukladılar

Erdoğan rejimi anneleri hedef almaya devam ediyor..

11:57 31 Aralık 2017 Pazar
Tümörden ameliyat olan anneyi tutukladılar
Erdoğan rejimi anneleri hedef almaya devam ediyor..

20 Temmuz 2016da başlayan OHAL sürecinde yaşanılan hukuksuzlukların arkası kesilmiyor.

Erdoğan rejimi masum insanları özellikle de kadın ve çocukaları hedef almaya devam ediyor. 15 Temmuzdan bu yana 17 binden fazla kadın 700e yakın çocuk cezaevine atıldı.

Erdoğan rejiminin son kurbanlarından biri de beynindeki tümörden dolayı ameliyat olan Harika anne.

Harika anne, Doktor kontrolleri devam ederken hukuksuz bir şekilde Diyarbakır da tutuklandı. Eşi de daha önce tutuklanan Harika hanımın 8 yaşındaki çocuğu hem annesiz hem de babasız kaldı.

Gözaltına alınmadan önce hakkında herhangi bir  arama veya yakalama kararı bulunmayan anne 8 gün gözaltında tutuldu. O esnada kendisiyle ilgili dosyalar hazırlanan anne beynindeki tümörden dolayı ameliyat geçirmiş olmasına rağmen tutuklu olarak cezaevinde tutuluyor. 

Beyninden tümör alındı ilaç tedavisi ve doktor kontrolleri devam eden annenin raporları mevcut olmasına rağmen göz ardı ediliyor.

8 YAŞINDAKİ ÇOCUĞU KİMSESİZ BIRAKTILAR

Eşi da tutuklu olan kadın tutuklandıktan sonra 8 yaşındaki çocuğu da ninesinin evine yerleşmek zorunda kaldı. Sağlık sorunları olan annenin yaşadığı yer belli olan ve kaçma şüphesi olmayan tutuklandı.

BEYNİNDEKİ TÜMÖRDEN DOLAYI TEDAVİSİ DEVAM EDİYOR

İlaç tedavisi devam eden annenin doktor kontrolleri devam ediyor.
  Beynindeki tümörden dolayı ameliyat oldu. Doktor kontrolleri devam ederken hukuksuz bir şekilde Diyarbakır da tutuklandı.

Eşi de daha önce tutuklanan Harika Hanımın 8 yaşındaki çocuğu hem annesiz hem de babasız kaldı.@avahmetozmen pic.twitter.com/t4lOovMxRF — MağduriyetlerTR (@magduriyetlertr) 30 Aralık 2017

Son güncelleme: 11:57 31.12.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı