• Turkhane Logo

İntihar eden KHK’lı Mehmet Ali Gündoğan köyüne defnedildi

Önceki gün intihar eden KHK'lı polis memuru Mehmet Ali Gündoğan köyünde defnedildi.

18:07 03 Eylül 2022 Cumartesi
İntihar eden KHK’lı Mehmet Ali Gündoğan köyüne defnedildi
Önceki gün intihar eden KHK'lı polis memuru Mehmet Ali Gündoğan köyünde defnedildi.

OHAL döneminde çıkarılan Kanun Hükmünde Kararnameler (KHK) ile bugüne kadar 1125 kişi hastalanarak veya başka işlerde çalıştığı için yaşamını kaybetti. 100den fazla kişi de maruz kaldıkları hak ihlalleri nedeniyle intihar etti.

Önceki gün Çorum Alaca’da tek başına yaşadığı evinde intihar eden KHK’lı polis Mehmet Ali Gündoğan (47), dün ikindi namazını müteakip Alaca Sıhlar Camii’nde kılınan cenaze namazından sonra Hışır Köyü’ne defnedildi.

İşini kaybettikten sonra psikolojik sorunlar yaşayan Gündoğan’ın üç yıl önce eşinden ayrıldığı öğrenildi. Biri tıp okuyan iki kız babası olan Gündoğan, en son Amasya Merzifon’da görev yapmıştı. Son derece sakin, mütevazı, güler yüzlü ve sevilen biri olan Gündoğan, olaydan bir gün önce gece şehir merkezindeki bir çay ocağında çay içmeye gittiği görüldü.


Kiracı kaldığı evinin bahçesinde 1 Eylül 2022’de kendini ağaca astığını fark eden Suriyeli işçiler polise haber verdi. Olay yerine gelen savcının incelemesinden sonra cenazesi Ankara Adli Tıp’a gönderildi. Otopsi sonrası cenazesi dün köyüne defnedildi.

Son güncelleme: 18:07 03.09.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı