• Turkhane Logo

Gülen Cemaatine yurt dışında saldırılar yapmak için mafya da devreye sokuldu

Gülen Cemaatiyle yurt dışında mücadele etmek ve saldırılar yapmak için mafya da devreye sokuldu.

09:28 07 Eylül 2018 Cuma
Gülen Cemaatine yurt dışında saldırılar yapmak için mafya da devreye sokuldu
Gülen Cemaatiyle yurt dışında mücadele etmek ve saldırılar yapmak için mafya da devreye sokuldu.

Hükümete yakın suç örgütü lideri Sedat Pekere yakınlığı ile biliinen Azerbaycanlı “Lotu Guli” Türkiye’de ve tüm eski Sovyet mekanında Gülencilerle amansız mücadeleye başlıyor” dedi.

Azerbaycan’ın en acımasız suç örgütü liderlerinden birisi olarak bilinen “Lotu Guli” lakaplı Nadir Salifov ve çetesinin Gülen sempatizanlarına savaş açtığı iddia edildi.



Azerbaycan’da yayın yapan haber sitelerinden milli.az’ın Ulusal Haber Ajansı’na dayandırarak verdiği haberde İstanbul’da yaşayan ve Azerbaycan, Gürcistan ve Ukrayna’daki etkinliğiyle bilinen suç örgütü liderlerlerinden “Lotu Guli” lakaplı Nadir Salifov’un, Fethullah Gülen’in Türkiye’deki destekçilerinin güçlenmesinden endişe ettiği ve hem Türkiye’de hem de Orta Asya ve Rusya’da onlara karşı savaş açtığı iddiasına yer verildi.

Milliyet ve Cumhuriyet’te de çıkan haberlerde, “Lotu Guli” nin hareketleri artık Türkiye’de bulunan yüksek görevli Gülencilerde rahatsızlık doğurdu ve ondan intikam almaya çalışıyorlar. Buna karşılık “Lotu Guli” bildirir ki, o, Türkiye’de ve tüm eski Sovyet mekanında Gülencilerle amansız mücadeleye başlıyor” denildi.



  / MOLDOVA BAŞBAKANINDAN CANLI YAYINDA HİZMET OKULLARI CEVABI / İNSAN KAÇIRMA ŞİMDİ DE MOLDOVADA: 6 EĞİTİMCİ KAÇIRILDI / MOLDOVADA EĞİTİMCİLERİ MAFYA USULÜ KAÇIRDILAR / MOLDOVADA TÜRK ÖĞRETMENLERİ KAÇIRMA OLAYINA MOLDOVA MUHALEFETİNDEN TEPKİ! AB GENİŞLEMEDEN SORUMLU KOMİSER HAHN: MOLDOVADAN HUKUKA UYGUN DAVRANMASINI BEKLİYORUZ

Son güncelleme: 09:28 07.09.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı