• Turkhane Logo

​Erdoğan rejiminden kaçarken ölen çocuklar

3 çocuğun cenazeleri Yunanistan’ın Midilli Adası sahiline vurdu...

15:24 21 Kasım 2017 Salı
​Erdoğan rejiminden kaçarken ölen çocuklar
3 çocuğun cenazeleri Yunanistan’ın Midilli Adası sahiline vurdu...

Türkiye’de Hizmet Hareketi’ne yönelik zulümden kaçan Maden ailesinin bindiği tekne Ege’de battı.

KaranlıktakiAydınlık’ün edindiği bilgilere göre, üzücü olayda anne baba ve 3 çocuğu hayatını kaybetti. Kazadan sonra 3 çocuğun cenazeleri Yunanistan’ın Midilli Adası sahiline vurdu. Yunan makamları, anne ve babanın da boğulduğu bilgisini verdi. Kazada vefat edenlerin isimleri şöyle: Hüseyin Maden, Nur Maden, Nadire Maden, Bahar Maden ve Feridun Maden.
Mantamado sahilinde sabah saatlerinde bir çocuk cesedi, aynı mevkide dün ve önceki gün de 12-13 yaşlarında bir erkek ve bir kız çocuğuna ait iki ceset bulundu.

ERDOĞAN REJİMİNİN ZULMÜNDEN KAÇIYORLARDI

Maden ailesi Türkiyeye uygulanan baskı ve zulümden kaçarken denizde boğularak hayatlarını kaybettiler.

Akdeniz kıyılarında denizde boğularak hayatını kaybeden Aylan Kurdi de Esad rejiminin ülkede başlattığı iç savaştan kaçıyordu.

Aylan Kurdinin fotoğrafı bütün dünyayı ayağa kaldırmış Erdoğan da olaya tepki göstermişti.

Bodrumdan çıktıkları umut yolculuğunda su alıp ters dönen bottan düşerek annesi ve ağabeyiyle yaşamını yitiren 3 yaşındaki Aylan Kurdinin ölümüne tepki gösteren Erdoğan, Akdenizde batan bir botta mültecileri taşıyan bir botta ölen 3 yaşındaki bir yavru bizim sahillerimize vuruyor. Bu 3 yaşındaki yavrunun hesabını tüm insanlık vermeyecek mi? Bunun hesabını bunlar ne ile verecek? sözlerine yer vermişti..

Aylan Kurdi için bunları söyleyen Erdoğana sosyal medyada kendi rejiminden kaçan bir ailenin açık denizde boğularak hayatını kaybetmesi hatırlatıldı.
Üzücü olaya sosyal medyadan büyük tepki gösterildi.
  Erdoğan, Aylan bebek için bunun hesabını tüm insalık vermeyecek mi! demişti.

Şimdi Tayyip Erdoğana kendi sözüyle soruyoruz;
EY TAYYİP ERDOĞAN! BU ÇOCUKLARIN HESABINI NASIL VERECEKSİN? pic.twitter.com/0kYjMFk9H2 — Kor Adam ️ (@koraddam) 21 Kasım 2017 İşteo  tepkilerden bazıları...

/
/
/
/

 

Son güncelleme: 15:24 21.11.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı