• Turkhane Logo

Baba üzüntüsüne dayanamayıp kanser oldu!

Lenf kanseri Eray tedaviye cevap vermiyor...

20:21 17 Ekim 2017 Salı
Baba üzüntüsüne dayanamayıp kanser oldu!
Lenf kanseri Eray tedaviye cevap vermiyor...

BABASI TUTUKLANAN 13 YASINDAKİ ERAY KANSER OLDU

AKP hükümeti tarafından masum insanlara yönelik yürütülen nefret operasyonları aileleri mağdur ediyor. Mağduriyet anne babaların yanı sıra masum çocukları da vuruyor. Babası 1 yıldır tutuklu bulunanan 13 yaşındaki Eray Özkul da onlardan sadece biri. Komiser olan babasının evleri basılarak gözaltına alınmasına ve haksız yere tutuklanmasına dayanamayan Eray, geçtiğimiz Mart ayında lenf kanseri rahatsızlığına yakalandı. İstanbul Okmeydanı Hastanesi Çocuk Onkoloji ve Hemotoloji servisinde tedavi görüyor.

TEDAVİYE CEVAP VERMİYOR

Hastalık 3. evreye ulaşırken doktorlar Erayın tedaviye cevap vermediğini belirtiyor. Babasına çok düşkün ve aynı zamanda duygusal bir yapısı olan Erayın, babasına kavuşmasının tedaviye çok olumlu etkisi olacağı ifade ediliyor. 

BABA DA ŞEKER HASTASI OLDU

Erayın komiser olan ve geçtiğimiz Ekim ayından beri Kocaeli Kandıra Cezaevinde tutuklu bulunan babası da cezaevinde şeker hastalığına yakalandı. Üzüntüden 22 kilo zayıfladı. Aile Erayın yanında olması için babasının tutuksuz yargılanmasını istiyor. 

MADDİ SORUNLARLA BOĞUŞUYORLAR

Babaları 1.5 yıl önce mesleğinden ihraç, 1 yıldır da cezaevinde olduğu için maddi zorluklarla da mücadele etmek zorunda kalan Erayın ailesinin, hastalıkla birlikte maddi problemleri içinden çıkılmaz bir hal almış.

/


Son güncelleme: 20:21 17.10.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı