• Turkhane Logo

%52 engelli anneyi cezaevinde esir tutuyorlar

%52 engelli ev hanımı E.K tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15:29 18 Haziran 2017 Pazar
%52 engelli anneyi cezaevinde esir tutuyorlar
%52 engelli ev hanımı E.K tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Emniyetin kendisini kandırdığı belirten E.K cezaevinde yaşadığı sıkıntıları bir mektupla dile getirdi.

İşte E.Knın o mektubu...

Merhaba ben E.K %52 engelliyim. Doğuştan tek böbrekliyim ve o böbreğimden de iki kere perkutal ameliyatla 5 cm çapında taş aldırdım. Böbreğimde sürekli tekrarlayan bir rahatsızlığım var. İlaçlarımı aksatmam halinde böbreğimi kaybedebilirim ve yüksek tansiyon hastasıyım. 

Hapishane şartlarında gerekli olan tedavi yapılmıyor. Engelli memurluk sınavına girdim ve Manisaya atandım güvenlik soruşturması sonrası göreve başlayacağımı beklerken birgün eve polisler gelmiş emniyete çağırmışlar güvenlik soruşturmasına başvurmuşsunuz eksik evraklar var emniyete uğrasın demişler.

Emniyete gittim oradaki yetkili amir biz çağırmadık böyle bir uygulamamız yok. Dolandırıcılar var onlar yapmıştır diye söyledi. Üç gün sonra tekrar eve polis gelmiş annem de emniyete gittiğimizi ama bir bilgi olmadığını söyleyince gelen polisler ayrılmış. 1 saat sonra emniyetten arayıp MEB işlemleri için uğramanız gerekiyor diye söylediler. Ben de emniyete tekrar gittim. Bizi arayan görevlinin yanına gidince F.Ö kapsamında gözaltı kararımın olduğunu ve Uşak Emniyetine götürüleceğimi söyledi. Sonrasında Uşakda tutuklandım 4 yaşında bir oğlum var 1 yıldır babasını göremiyor ailem ve ben zor durumdayım. Herkesten yardım bekliyorum.

Son güncelleme: 15:29 18.06.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı