• Turkhane Logo

Zehra Güneş, joker hakkında Volkan Demirel'e bağlandı

Zehra Güneş, Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı, joker hakkında Volkan Demirel'e bağlandı.

10:23 30 Ekim 2023 Pazartesi
Zehra Güneş, joker hakkında Volkan Demirel'e bağlandı
Zehra Güneş, Kim Milyoner Olmak İster'e katıldı, joker hakkında Volkan Demirel'e bağlandı.

VakıfBank ve A Milli Voleybol Takımının başarılı isimlerinden Zehra Güneş, Cumhuriyet Bayramının 100. yılında milyoner yarışmasına katıldı. Güneş, Fenerbahçe sorusunda, takımın eski kalecisi, Hatayspor Teknik Direktörü Volkan Demirelden yardım aldı.

Milli voleybolcu, 6 Şubat depreminde vefat eden, hayali Zehra Güneş olmak olan Ceren Topalın takımı Hatayspora ödülü bağışlayacağını dile getirdi. Güneşe Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında Hataysporun antrenör ekibi ve başkanı eşlik etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlayarak sözlerine başlayan Güneş, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürkün bir kızı olarak onun gösterdiği ilkelerin ışığında küçük kızlarımıza, arkadaşlarıma, yaşıtlarıma ve Türk kadınlarına örnek olmak için elimden gelen her şeyi yapacağım. Minnetim sonsuz Atama ve silah arkadaşlarına dedi.

2008de UEFA Şampiyonlar Liginde çeyrek finale çıkma mücadelesinde Fenerbahçe ile Sevilla, iki maç sonunda yenişemeyip maç penaltı vuruşlarına kalınca hangisi olmuştur sorusunun ardından Güneş, joker hakkını Volkan Demireli arayarak kullandı. Güneşin diğer telefon joker haklarında ise Naz Aydemir Akyol ile Kalben yer aldı.

Demirel ise sorunun doğru cevabı olan, Fenerbahçe kalecisi 3 penaltı kurtarmıştır şıkkını söyleyerek Güneşin bir sonraki soruya geçmesini sağladı.

A Milli Kadın Voleybol Takımındaki hedefiyle ilgili soruya Güneş, Şu anki en büyük hedefimiz Olimpiyatlarda İstiklal Marşımızı okumak ve altın ile ülkemize geri dönebilmek yanıtını verdi.

Güneşe, Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımının 2023te namağlup Avrupa şampiyonu olan ve olimpiyat elemelerini namağlup geçen 14 kişilik kadrosunun boy ortalaması kaçtır sorusu yöneltildi. Güneş, kendisinin de dahil olduğu takım hakkındaki bu soruya, 186 santimetre yanıtını vererek, 300 bin TLlik ödülü bildi.

Güneş, 300 bin TLlik ödülün sahibi olduktan sonra yarışmadan çekildi. 500 bin TLlik soruyu açtıran Zehra Güneş, riske girmedi ve 300 bin TLnin sahibi oldu.

Son güncelleme: 10:23 30.10.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı