• Turkhane Logo

Zaytung haberi gibi ama değil: İnji ve f…!

Şarkılarıyla adından söz ettirmeyi başaran İnji son olarak hakkındaki f... iddiaları ile gündem oldu. İnji hakkında çok sayıda paylaşım yapıldı.

14:25 24 Kasım 2023 Cuma
Zaytung haberi gibi ama değil: İnji ve f…!
Şarkılarıyla adından söz ettirmeyi başaran İnji son olarak hakkındaki f... iddiaları ile gündem oldu. İnji hakkında çok sayıda paylaşım yapıldı.





Sahne adı “İnji” olarak tanınan ve şarkıları ile adından söz ettiren İnci Gürün, Bellydancing adlı şarkısıyla Türkiye’de büyük ilgi gördü.



Ancak genç şarkıcıya sosyal medyada yapılan f…cü suçlamaları gün içerisinde İnji isminin trendlere girmesine neden oldu.



Bu iddiaları da İnci Gürün’ün lise zamanı Türkiye’den gidişinin tam 2016 yıllarına denk geliyor olmasına, üniversiteyi Pensilvanya’daki Wharton School’da okumuş olmasına ve Youtube görselinde 1 Dolar olmasına bağlandı.



Halbuki genç şarkıcının babasının halen Türkiye’de iş yapan uluslararası tanınırlığı olan bir iş adamı olduğu ortaya çıktı.



BABASI KİM ÇIKTI



OdaTv’nin haberine göre genç şarkıcının babasının, Fenerbahçe Voleybol Takımının sponsorlarından Sanmar Denizcilik Yönetim Kurulu Başkan Vekili Ali Gürün olduğu anlaşıldı.



Sosyal



Babası Ali Gürün, geçen yıl SeaNews Dergisi’ne verdiği röportajda, “Küçük kızım İnci ise İngiltere’de Sevenoaks Highschool’da lise eğitimini tamamlayıp Amerika’da Upenn Üniversitesi Wharton okulunda İşletme ve Ekonomi eğitimi alıyor” ifadelerini kullanmıştı.



Ali Gürün geçen yıl Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımına sponsor olmuş bu sponsorluğu da şirketin sosyal medya hesabından duyurulmuştu.



İşte o paylaşım:



Sosyal



Ayrıca Ali Gürün, Sanmar Denizcilik’in hissedarı olarak sektörde, özellikle modern römorkörlerin operasyonu ve inşası konusunda da uzman olarak görülüyor.



1993 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Makine Mühendisliği Bölümünden mezun olan Ali Gürün, 1996 yılında da İTÜ Denizcilik Fakültesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Anabilim dalında Yüksek Lisansını tamamladı.



INJI, AMY WINEHOUSE HAYRANI



İnji, bir röportajında finans okumasına rağmen müziğe yakın ilgisinden dolayı ailesinin desteğiyle şarkı söylediğini belirterek, “İnji ismiyle jazz ve pop dans müzik türünde Türk kadın sesleri arasına girdiğim için mutluyum. Lise sonrasında girdiğim müzik dünyası artık yaşamımın temeli. Kariyerime müzikle devam edeceğim. En büyük ilham kaynağım bana hep destek olan annem. İnsanları eğlendirmek ve özgüvenlerini hatırlatarak dans ettirmek çok güzel. Söz yazarlığıyla müzikte önemli yere sahip Amy Winehouse ise beni her zaman etkiliyor” diye konuşmuştu.



Son güncelleme: 14:25 24.11.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı