• Turkhane Logo

Yusuf Kerim annesine kavuşsun! Bu zor zamanlarda kendi durumumuzdan bahsetmek ne kadar doğru olur bilemedim ama…

11:25 25 Şubat 2023 Cumartesi
Yusuf Kerim annesine kavuşsun! Bu zor zamanlarda kendi durumumuzdan bahsetmek ne kadar doğru olur bilemedim ama…





Altı yaşındaki Yusuf Kerim Sayın, tehlikeli bir kanser türü olan Ewing Sarkom hastalığına yakalandı. Doktorlar iyileşme şansının yüzde 20 olduğunu söyledi. Anne Gülten Sayın, üyelik gerekçesiyle altı yıl üç ay hapis cezasına çarptırılmıştı. Cezanın Yargıtay’da onanması üzerine cezaevine girdi.



Anne cezaevine girdikten sonra baba Süleyman Sayın işinden ayrılmak zorunda kaldı. Şu anda Çapa Tıp Fakültesi’nde tedavi gören oğlunun yanında. Oğlunun son günlerini annesiyle birlikte geçirebilmesi için cezanın ertelenmesini istiyor.



”BU ZOR ZAMANLARDA…”



Baba Sayın, Yusuf Kerim’in sağlığıyla ilgili son durumu Twitter hesabından paylaştı:



”Bu zor zamanlarda kendi durumumuzdan bahsetmek ne kadar doğru olur bilemedim ama, Yusuf Kerim altıncı kemoterapisini almaya başladı. Dualarınıza ihtiyacımız var, dualarını eksik etmeyenlerden Allah razı olsun.”




Bu zor zamanlarda kendi durumumuzdan bahsetmek ne kadar doğru olur bilemedim ama,Yusuf Kerim altıncı kemoterapisini almaya başladı.Dualarınıza ihtiyacımız var,dualarını eksik etmeyenlerden Allah razı olsun./ pic.twitter.com/Wmdy0UjyVB— Süleyman sayın (@slymnsyn87) February 22, 2023








Bold’dan Necdet Çelik’in aktardığına göre, ağır kemoterapi tedavisi yüzünden bitkin düşen Yusuf Kerim, bu dönemde 5 kilo birden kaybetti.



Doktorları ilk 5 kürün Yusuf Kerim’in karnındaki kitleyi küçülttüğünü ancak kemiklerde iyileşmeye yol açmadığını tespit etti.



Patoloji örneklerinin yurt dışına gönderildiğini anlatan baba Sayın, oradan umutları artıracak bir haber bekliyor.



‘MADEM İYİSİN, NEDEN GELMİYORSUN?’



Baba Süleyman Sayın, beşinci kemoterapi sonrasında Yusuf Kerim’i, Ferizli Cezaevi’nde tutulan annesine götürdü.



Yusuf Kerim, açık görüşte kucaklaştığı annesi Gülten Sayın’a, “O kadar da kötü değilmişsin. Neden hala gelmiyorsun?” şeklinde sitem etti.

Son güncelleme: 11:25 25.02.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı