• Turkhane Logo

Yurt dışına kaçtığı söylenen Sedat Peker’den yanıt: Okuyom ben!

Mafya ele başı Sedat Peker, hakkındaki yakalama kararı yüzünden yurt dışına kaçtığı iddialarına Karadağ’dan cevap verdi. “Bu sene üniversite mezuniyetimi tamamlayıp diplomamı alacağım” dedi.

17:44 04 Şubat 2020 Salı
Yurt dışına kaçtığı söylenen Sedat Peker’den yanıt: Okuyom ben!
Mafya ele başı Sedat Peker, hakkındaki yakalama kararı yüzünden yurt dışına kaçtığı iddialarına Karadağ’dan cevap verdi. “Bu sene üniversite mezuniyetimi tamamlayıp diplomamı alacağım” dedi.




AKP’ye verdiği destekle bilinen organize suç çetesi liderliğinden hükümlü Sedat Peker Karadağ’a yerleşti. Peker, eşinden boşandığı ve hakkındaki yakalama kararı yüzünden bir süredir yurt dışında yaşadığı iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.


BU SENE ÜNİVERSİTE DİPLOMAMI ALACAĞIM

Yaklaşık iki aydır yurt dışında olduğunu doğrulayan Peker, “Bu sene üniversite mezuniyetimi tamamlayıp diplomamı alacağım. Ayrıca ticari çalışmalarım için bazı ülkelerden de oturum alma işlemlerimi tamamladım” ifadelerini kullandı.         Bu gönderiyi Instagramda gör                   Kıymetli Dostlarım, Daha önceki paylaşımlarımda belirttiğim üzere takriben iki aydır ata yadigarı Balkan coğrafyasındayım. YÜCE ALLAH’a şükürler olsun ki burada yaşadığım tüm günlerimide verimli bir şekilde değerlendirme gayretinde bulunuyorum. YÜCE ALLAH nasip ederse bu sene üniversite mezuniyetimi tamamlayıp diplomamı İNŞALLAH alacağım ayrıca ticari çalışmalarım için bazı ülkelerden de oturum alma işlemlerimi tamamladım. Bugün ata yadigarı Karadağ ülkesinin Tuzi şehrindeki TÜRK ŞEHİTLİĞİ’ni ziyaret edip şükür namazı kılabilme şerefine nail oldum. Daha önce Bulgaristan ve Romanya’da gittiğim şehitliklerde yaşadığım mahcubiyetin aynısını bu şehitlikte de tekrardan yaşadım. Bizlerin uçakla veya araba ile gelirken bile yorulduğumuz bu yolları atalarımızın at sırtında ya da yaya olarak gelerek İLAY-I KELİMETULLAH DAVASI’nı tüm cihana hakim kılabilmek için gösterdikleri gayretin karşısında taşıdığım mahcubiyet hissinden bir türlü kurtulamadım. İlerleyen günlerde bu ziyaretlerime dair paylaşımlar yapmaya devam edeceğim. Böyle bir manevi ruh halindeyken bazı sosyal medya hesaplarında arandığım için Karadağ’a kaçtığım, eşimden boşandığım yönünde haberleri okuyunca acı acı tebessüm ettim. İçimden, ‘Kış kışlığını puştta puştluğunu yapmaktan asla vazgeçmez!’ sözünü tekrar edip durdum. Ben herhangi bir suç işlemedimki aranayım. TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLETİ’nin polisleriyle hiçbir sorunum yok, olamazda ancak bu şerefli teşkilatın içine bir şekilde monte olmuş görünürde polis ama özünde hain olanlarla bizim hesabımız her zaman var olacaktır. (Bu konularla ilgili de ilerleyen günlerde düşüncelerimi detaylıca yazacağım.) Ayrıca ben saygıdeğer eşimle ne savaşlardan çıkaracak bu günlere geldik. Bizi üzmek için yapılan bu haberler hem bana hemde saygıdeğer eşime ancak tatbikat olur. Ben bu haberlerin çıkış kaynağını üç aşağı beş yukarı biliyorum ve onlara; temizlik görevlisine belindeki kemeri çıkarıp dikilen, temizlik görevlisinin tüm uyarılarına rağmen diklenmeye devam eden o çocuğu hatırlatıyorum. ‘Yine oğlum işinize gidin.’ diyorum. SEDAT PEKER (@sedatpeker)in paylaştığı bir gönderi (2 Şub, 2020, 8:29ös PST)
KAÇTI BOŞANDI İDDİALARINI YALANLADI

Boşandığı ve hakkında yakalama kararı olduğu iddiaları içinse Peker, “Bazı sosyal medya hesaplarında arandığım için Karadağ’a kaçtığım, eşimden boşandığım yönünde haberleri okuyunca acı acı tebessüm ettim. İçimden, ‘Kış kışlığını puşt da puştluğunu yapmaktan asla vazgeçmez’ sözünü tekrar edip durdum” dedi.

POLİS TEŞKİLATINA GÖNDERME

Herhangi bir suç işlemediğini iddia eden Peker, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin polisleriyle hiçbir sorunum yok, olamazda ancak bu şerefli teşkilatın içine bir şekilde monte olmuş görünürde polis ama özünde hain olanlarla bizim hesabımız her zaman var olacaktır. (Bu konularla ilgili de ilerleyen günlerde düşüncelerimi detaylıca yazacağım)” diye konuştu. İşte Sedat Peker’in sosyal medya hesabından paylaştığı o yazı;

Son güncelleme: 17:44 04.02.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı