• Turkhane Logo

Yılbaşını Beyoğlu'nda kutlamak yasak!

Beyoğlu Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, yasağa 'halkın huzuru'nu gerekçe gösterdi.

14:29 20 Aralık 2017 Çarşamba
Yılbaşını Beyoğlu'nda kutlamak yasak!
Beyoğlu Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, yasağa 'halkın huzuru'nu gerekçe gösterdi.

Beyoğlu Emniyet Müdürü İsmail Kılıç, Beyoğlunda yılbaşı tedbirlerinin üst seviyede olacağını belirterek, Halkın huzurlu bir yeni yıl geçirmesi için kutlama yapılmayacak. Toplanmalara izin verilmeyecek. İstiklal Caddesi ile Taksim Meydanına girişlerde Karaköy, Cihangir ve Talimhane ile Tarlabaşından girişlerde önlemler alınacak dedi.



Beyoğlu Emniyet Müdürlüğünce, Taksimdeki bir otelde düzenlenen toplantıda ilçenin güvenliğinin sağlanması için alınan önlemler ele alındı. Beyoğlu Emniyet Müdürü İsmail Kılıç ilçenin güvenliği adına önemli projeler hazırladıklarını belirterek, yeni yılın yaklaşmasıyla tedbirlerinin iki katına çıkarıldığını, bu yıl diğer yıllara oranla daha üst seviyede tedbirler alındığını söyledi.



Kılıç, Yılbaşı tedbirleri üst seviyede olacak. Geçtiğimiz yıl Reina saldırganının önce Taksimde görüntü çekip daha sonra tedbirleri görünce başka yere yönlenmesi nedeniyle tedbirleri iki katına çıkaracağız. Halkın huzurlu bir yeni yıl geçirmesi için kutlama yapılmayacak. Toplanmalara izin verilmeyecek. İstiklal Caddesi ile Taksim Meydanına girişlerde Karaköy, Cihangir ve Talimhane ile Tarlabaşından girişlerde önlemler alınacak. İlerleyen dönemlerde projelerimiz mevcut. Bunları vatandaşlarımıza iletip uygulamaya çalışacağız şeklinde konuştu. 

Son güncelleme: 14:29 20.12.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı