• Turkhane Logo

Yeniden Refah, AKP ile aynı gün “büyük İstanbul mitingi” düzenleyecek

20:00 22 Mart 2024 Cuma
Yeniden Refah, AKP ile aynı gün “büyük İstanbul mitingi” düzenleyecek





AKP ile yürüttüğü pazarlık görüşmelerinin sonuçsuz kalmasının ardından seçimlere kendi adayları ile katılan Yeniden Refah Partisi, AKP ile aynı gün İstanbul’da büyük miting düzenleme kararı aldı. Yeniden Refah Partisi, 24 Mart Pazar günü Zeytinburnu’nda ‘Büyük İstanbul Mitingi’ni gerçekleştirecek. Aynı gün AKP de Atatürk Havalimanı’nda ‘Büyük İstanbul Mitingi’ni yapacak.



Sağ-muhafazakar seçmen arasında AKP’nin en büyük rakibi olaak görülen ve kazandığı İsrail’e tepki oyları ile AKP’den oy aldığı konuşulan Yeniden Refah Partisi, AKP ile aynı gün İstanbul’da büyük bir miting düzenleme kararı aldı.



AKP İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla 24 Mart Pazar günü Atatürk Havalimanı’nda Yeniden Büyük İstanbul Mitingi düzenleyeceklerini bildirmişti. Mitingin başlama saati 14.00 olarak duyuruldu.



Yeniden Refah Partisi de, ‘Büyük İstanbul Mitingi’ni 24 Mart Pazar günü yapacak. Miting, saat 15.00’te Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nda olacak. Yeniden Refah Partisi’nin resmi X hesabından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: “Hazır mısın İstanbul! Yeniden Refah Partisi olarak, mağdurların ve mazlumların sesi olmak için büyük bir çaba içerisindeyiz ve sizlerin güçlü desteğiyle büyümeye devam ediyoruz. Genel Başkanımız Dr. Fatih Erbakan’ın katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz, Büyük İstanbul mitingimize tüm İstanbullu hemşehrilerimiz davetlidir.”

Son güncelleme: 20:00 22.03.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı