• Turkhane Logo

Yeni araç hayal olunca ‘fabrikadan halka ikinci el araç’ dönemi başladı

18:25 25 Temmuz 2023 Salı
Yeni araç hayal olunca ‘fabrikadan halka ikinci el araç’ dönemi başladı





Bursa’daki Oyak Renault fabrikası, ikinci el otomobil yenileme ile yenilenen araçlar satışa sunulacak. Firma, ikinci el araç güvenilirliğinin yanı sıra tüm markaları barındıran geniş bir model yelpazesiyle hizmet verecek.



İlk olarak Fransa”nın Flins bölgesinde başlayan şirket, ardından İspanya”nın Sevilla kentinde devam etti. Son olarak ise Bursa”da başladı.



Cumhuriyet”in haberine göre Oyak Renault fabrikası bünyesinde kurulan yeni endüstriyel tesisin amacı, kullanılmış otomobilleri standartlara göre yenilemek. Test sürüşü, ekspertiz, teşhis, mekanik ve karoser onarımları gibi hizmetler sunacak, aynı zamanda boya işlemleri, estetik süreci (ayrıntılı iç ve dış temizlik), kalite kontrolü alanlarında da çalışıyor. İlk etapta Clio IV Clio V ve Megane Sedan modellerine odaklanan firma daha sonra ise hizmetlerini genişletecek.



İKİ YIL GARANTİ



Buradan çıkan ikinci el otomobiller 2 yıl garantili olacak. Yenilenen tüm ikinci el araçlar, kendi bayilerinde satışa sunulacak.



YURTDIŞINDAN İTHAL İKİNCİ EL



Ayrıca bu sistemin daha sonra yurtdışından ithalat ile ikinci el araç girişi sağlanması durumuna hazırlık olarak yapıldığı da iddia edildi.

Son güncelleme: 18:25 25.07.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı