• Turkhane Logo

Yeldana Kaharman’ın otopsi raporu ortaya çıktı: Öldürüldükten sonra mı asıldı?

Elazığ'da iki yıl önce evinde ölü bulunan Kazakistan uyruklu Yeldana Kaharman'ın ortaya çıkan otopsi raporunda birçok çelişki olduğu belirlendi.

18:05 09 Mayıs 2021 Pazar
Yeldana Kaharman’ın otopsi raporu ortaya çıktı: Öldürüldükten sonra mı asıldı?
Elazığ'da iki yıl önce evinde ölü bulunan Kazakistan uyruklu Yeldana Kaharman'ın ortaya çıkan otopsi raporunda birçok çelişki olduğu belirlendi.


İki yıl önce Elazığ’da evinde ölü bulunan Fırat Üniversitesi öğrencisi Yeldana Kaharman’ın otopsi raporu ortaya çıktı. Bulgular, intihar iddiasını yalanlarken, Kaharman’ın ‘öldürüldükten sonra asıldığı’ iddiasını da güçlendiriyor.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, Yeldana Kaharman’ın AKP Milletvekili ve eski İçişleri Bakanı Mehmet Ağar’ın oğlu Tolga Ağar tarafından öldürüldüğünü, jandarmanın Kaharaman’ın Ağar’ı şikâyetini yok ettiğini açıklamıştı. Kaharman’ın otopsi raporu iki yıldır bulunamıyordu.


Gazeteci Baransel Ağca, kendisine ait Twitter hesabından, ölü bulunduğu iddia edilen Yeldana Kaharaman’ın Adli Tıp Kurumu Malatya Adli Tıp Grup Başkanlığı tarafından hazırlanan otopsi ve toksikoloji raporunu yayınladı. “Yeldana Kaharman’ın şüpheli ölümüne dair 2 yıldır bulunamayan otopsi raporuna ve toksikoloji sonucuna ulaştım. Tahmin ettiğimin çok ötesinde çelişkiler var. Gelin hep birlikte bu çelişkilere yakından bakalım” diyerek o çelişkileri sıraları.
İşte gazeteci Baransel Ağca’nın Yeldana Kaharman’ın otopsi ve toksikoloji raporlarındaki çelişkiler:

“TANIK İFADELERİNE RAĞMEN, KANINDA ALKOL BULUNAMADI”

“1- Yeldana’nın hayatını kaybettiği gece onu son kez gören iki kişinin de net olarak söylediği şey, Yeldana’nın çok fazla içki içtiğiydi. Hayatını kaybettiği gün yapılan otopsi sırasında alınan kan örneklerinin sonucuna göre Yeldana’nın KANINDA ALKOL ARANDI FAKAT BULUNAMADI.
  YELDANAYA AİT OTOPSİ SONUÇLARI
Sevgili arkadaşlar, Yeldana Kaharmanın şüpheli ölümüne dair 2 yıldır bulunamayan otopsi raporuna ve toksikoloji sonucuna ulaştım. Tahmin ettiğimin çok ötesinde çelişkiler var. Gelin hep birlikte bu çelişkilere yakından bakalım. #YeldanayaNeOldu pic.twitter.com/mcsmAMGJUi — Baransel Ağca

Son güncelleme: 18:05 09.05.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı