• Turkhane Logo

Yaycı’nın 15 Temmuz ifşaları sürüyor: Erdoğan’la helikopterde de birliktelermiş

16:25 28 Temmuz 2023 Cuma
Yaycı’nın 15 Temmuz ifşaları sürüyor: Erdoğan’la helikopterde de birliktelermiş





15 Temmuz akşamı Marmaris’te AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la aynı otelde “tesadüfen” olduklarını söyleyen 15 Temmuz’un kara kutusu Cihat Yaycı, helikopterde de Erdoğan’la birlikte olduklarını ağzından kaçırdı.



15 Temmuz’un yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamalarda 15 Temmuz’a ait gerçekleri ağzından kaçıran 15 Temmuz’un kara kutusu Cihat Yaycı, yeni ifşalarda bulunmaya devam ediyor. Yaycı son olarak helikopterde Erdoğan’la birlikte olduklarını da itiraf etti.



15 Temmuz gecesi AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’la birlikte olduğu, ona “başkomutan” olduğunu söylemesini isteyen kişinin Cihat Yaycı olduğu hep konuşuldu. Bu durumu bu yıla kadar hep inkar eden Yaycı, ilk olarak iki hafta önce Erdoğan’la Marmaris’taki otelde tesadüfen birlikte bulunduklarını itiraf etmişti. Yaycı son olarak otelin dışında helikopterde de Erdoğan’la birlikte yolculuk yaptıklarını ağzından kaçırdı.



Yaycı TV5’te katıldığı bir programda “Biz ( Erdoğan ve eşiyle ) helikopterle gelirken….” diye o gece helikopterde Erdoğan ailesiyle birlikte yolculuk yaptıklarını da açıkladı.




15 Temmuzun kara kutusu Cihat Yaycı ağzından kaçırıyor:

Biz ( Erdoğan ve eşiyle ) helikopterle gelirken…. pic.twitter.com/RxlJ1O5CZg— M. Emre (@Mr_Soldierr) July 27, 2023

Son güncelleme: 16:25 28.07.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı