• Turkhane Logo

Yaşlı kadının sözleri yürekleri sızlattı: Mis gibi geliyor pidenin kokusu, ama alamıyorum…

12:25 17 Mart 2024 Pazar
Yaşlı kadının sözleri yürekleri sızlattı: Mis gibi geliyor pidenin kokusu, ama alamıyorum…





Sokak röportajında elindeki 100 lirayı göstererek, “100 lira borç aldım, ilacımı almaya gidiyorum” diyen kadının sözleri gündem oldu. 84 yaşında bulaşık yıkam işi aradığını söyleyen yaşlı kadın, evine et girmediğini, kirasını ödeyemediğini, pide dahi alamadığını anlattı…



Bir sokak röportajında 84 yaşındaki kadının “İş arıyorum” diye isyan etti. Yaşlı kadın geçim sıkıntısı nedeniyle kirasını ödeyemediğini, evine et girmediğini söyleyerek iş aradığını söyledi.



Bir sokak röportajında mikrofon uzatılan kadının isyanı izleyenleri kahretti. Ekonomik krizin en acı şekilde gözler önüne serildiği videoda 84 yaşındaki kadın geçinebilmek için iş aradığını söyledi.



Yaşlı kadın, “100 lira borç aldım, ilacımı almaya gidiyorum. Kirada oturuyorum, çocuklarım anca kendini geçindiriyor. Bir kiramı verecek durumda değilim. İş arıyorum bulaşık yıkamak için. Bayram geldi geçti, daha benim evime et girmedi. Affedersiniz mis gibi geliyor pidenin kokusu ama alamıyorum. Anahtarımı vereyim, evime gidin bakın. Evimin halini, dolabımı anladınız mı?” ifadelerini kullandı.



Kadının sözleri gündem olurken, sosyal medyada başlayan yardım kampanyası bir dernek aracılığıyla daha da büyüdü. İsminin Sevim olduğu öğrenilen yaşlı kadın için paylaşılan hesap numaralarına yardım yapıldığı bilgisi paylaşıldı.

Son güncelleme: 12:25 17.03.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı