• Turkhane Logo

Yarkadaş’ın ‘Özgür Özel seçimi kazanırsa ben mesleği bırakırım’ sözleri TT oldu

13:25 05 Kasım 2023 Pazar
Yarkadaş’ın ‘Özgür Özel seçimi kazanırsa ben mesleği bırakırım’ sözleri TT oldu





CHP eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş’ın ‘Özgür Özel seçimi kazanırsa ben mesleği bırakırım’ sözleri yeniden gündem oldu.



CHP eski milletvekili ve gazeteci Barış Yarkadaş’ın ‘Özgür Özel seçimi kazanırsa ben mesleği bırakırım’ sözleri sosyal medyada  TT (trend topic) oldu.



Özgür Özel, 13 yıllık Kemal Kılıçdaroğlu döneminden sonra CHP’nin 8. Genel Başkanı seçildi. Kurultay’ın ardından, Barış Yarkadaş’ın eylül ayında canlı yayında sarf ettiği “Özgür Özel seçimi kazanırsa ben mesleği bırakırım” ifadeleri sosyal medyada yeniden gündem oldu.



CHP 38. Olağan Kurultayı’nda 81 ilden gelen bin 367 kurultay delegesi, Cumhuriyet’in ve partinin 100. yılında yeni genel başkanı ve yeni parti yönetimini seçti. CHP’nin yeni Genel Başkanı Özgür Özel oldu.



Özgür Özel, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk siyasi partisi CHP’nin Mustafa Kemal Atatürk, İsmet İnönü, Bülent Ecevit, Deniz Baykal, Hikmet Çetin, Altan Öymen ve Kemal Kılıçdaroğlu’ndan sonra 8. Genel Başkanı oldu.



YARKADAŞ’IN O SÖZLERİ YENİDEN GÜNDEM OLDU



Genel Başkan seçiminin ardından, Barış Yarkadaş’ın eylül ayında TV100’de katıldığı canlı yayında kullandığı ifadeler yeniden gündeme geldi.



Yarkadaş, söz konusu yayında “Özgür Özel seçimi kazanırsa ben mesleği bırakırım” sözlerini kullanmıştı.



Özel’in seçilmesinin ardından Yarkadaş’ın bu sözleri yeniden sosyal medya platformu X’de (Twitter) gündeme geldi, ‘Barış Yarkadaş’ etiketi ise TT (Trend Topic) oldu.

Son güncelleme: 13:25 05.11.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı