• Turkhane Logo

Yargıda Adnan Oktar depremi: Emekliliğini istedi!

Koruması Oktar operasyonunda tutuklanmıştı...

20:18 25 Temmuz 2018 Çarşamba
Yargıda Adnan Oktar depremi: Emekliliğini istedi!
Koruması Oktar operasyonunda tutuklanmıştı...

İstanbul Bölge Adliye Mahkemesi Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlunun koruması polis memuru Özdemir Uygun, Adnan Oktar operasyonu kapsamında dün tutuklandı.

Tutuklama kararının ardından Başsavcı Salihoğlu bugün emekliliğe ayrıldı.

Salihoğlunun istifa dilekçesinde Birdenbire Emekli olmak insanların aklına soru işareti getirse de gönül rahatlığı içinde arkama baktığımda aydınlık yüzler gördüm ve bu şekilde emekliliğe karar verdim ifadelerini kullanması dikkat çekti.


Açıklamasında, 1979 yılında mesleğe başladığını, Erzincan, Çankırı ve Kahramanmaraş’ta görev yaptıktan sonra 1991 yılında İstanbul’a geldiğini belirten Salihoğlu, Bugün ailemin onayı ile görevi bırakmak ve Emekli olmak ihtiyacını hissettim diye konuştu.



 
HADİ SALİHOĞLU KİMDİR?

Hadi Salihoğlu, 11 Nisan 1956da Trabzon Sürmenede doğdu. İstanbul  Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun olan Salihoğlu, göreve Erzincanın Tercan ilçesinde başladı. Salihoğlu; Çankırı Eldivan, Kahramanmaraş Pazarcık, İstanbulda Silivri ve Fatih adliyeleri ile DGMde çalıştı. Daha sonra Üsküdar Cumhuriyet Başsavcısı olan Salihoğlu, Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı ve İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı görevlerinin ardından İstanbul Bölge Başsavcısı oldu.

Son güncelleme: 20:18 25.07.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı