• Turkhane Logo

Yandaş yazardan çirkin paylaşım:

İzmir'in kurtuluş kutlamalarını Yunan işgaline benzetti

17:06 10 Eylül 2022 Cumartesi
Yandaş yazardan çirkin paylaşım:
İzmir'in kurtuluş kutlamalarını Yunan işgaline benzetti

Tarkan, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kutlamalarında konser verdi. Ancak yandaş yazar İbrahim Karagül, düşman işgalinden kurtuluşu kutlayanları Yunanlılara benzetti. Karagül, konser için “Sanırsınız Yunan İzmir’e geri döndü” paylaşımı yaptı.

İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100’üncü yıldönümü sebebiyle dün İzmir’de gün boyunca etkinlikler düzenlenirken günün son etkinliği Tarkan konseri oldu.

Dünyaca ünlü sanatçı Tarkan, İzmir’in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü nedeniyle dün İzmir’de konser verdi. Konsere on binlerce kişi katıldı. Sevilen şarkılarını seslendiren Tarkan, gecede İzmir Marşı’nı da söyledi.


Konsere CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı. Tarkan konserini de önlerden izleyen CHP lideri, Twitter’dan yaptığı paylaşımda “Siyaset bir yere kadar. Biraz da eğlenmek lazım. Sevgili eşim ve canım torunumla Tarkan konserindeydik…” ifadelerini kullandı.

Ancak ülkenin düşman işgalinden kurtuluşunu kutlayanlar, yandaş yazar İbrahim Karagül’ü rahatsız etti. Yeni Karagül, Twitter hesabından “Sanırsınız Yunan İzmir’e geri döndü!” paylaşımı yaptı.

Karagül, daha sonra bu paylaşımını sildi. Gazeteci Ünsal Ünlü de Karagül’ün hesabını alıntı yaparak kendisine “Bunu niye sildin?” diye sordu.   Bunu niye sildin @ibrahimkaragul pic.twitter.com/AnqYAaYaos — ÜNSAL ÜNLÜ (@unsalunlu) September 10, 2022  

Son güncelleme: 17:06 10.09.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı