• Turkhane Logo

Varank ile Bilal’in ‘ıstakoz’ geyiği: Şebnem Bursalı’ya kızıp ağzını bozdu: B.kunu çıkardılar

16:25 18 Nisan 2024 Perşembe
Varank ile Bilal’in ‘ıstakoz’ geyiği: Şebnem Bursalı’ya kızıp ağzını bozdu: B.kunu çıkardılar





Türkiye’deki ağır ekonomik krizin sorumlusu olan AKP’li isimler lüks yaşamlarını sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlarla gözler önüne sermekten çekinmiyor.



Bayram tatilini torunlarıyla Maldivler’de geçirenler, Monaco yat limanında ıstakoz partileri, 5 yaşındaki çocuklarına milyonluk spor araba alanlar…



Bu isimlerden en çok konuşulanların başında, ıstakoz ziyafeti paylaşımıyla AKP Bursa Milletvekili Şebnem Bursalı geliyor.



Şebnem Bursalı, AKP Grup Toplantısı’na katıldı. Gözlerin üzerinde olduğu Bursalı’nın neşeli halleri, AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan’ın da dikkatini çekti.



Bilal Erdoğan, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a Bursalı’nın tavrı ile ilgili bir mesaj gönderdi.



Varank’tan Bilal‘e ‘ıstakoz’ emojili mesaj



Now’un haberine göre, iki ismin mesajlaşmaları kameralara takılırken, Bilal Erdoğan’ın Şebnem Bursalı’nın Meclis’te neşeli hallerinin yer aldığı habere ilişkin “B*kunu çıkardılar ama” tepkisi verdiği, Varank’ın ise bu mesajı ıstakoz emojisiyle cevapladığı görüldü.



Eski bakan AKP’li Mustafa Varank ile Bilal Erdoğan arasındaki mesajlaşmalar kameralara takıldı. AKP’li Şebnem Bursalı hakkında yapılan konuşmada “ıstakoz” emojisinin kullanılması dikkat çekti.

Son güncelleme: 16:25 18.04.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı