• Turkhane Logo

Uyuşturucuyla mücadelede ciddi zafiyet Narkotik polisleri hizmet mensuplarının peşine düştü!

Ankara Cumhuriyet Savcısı Bülent Yücetürk itiraf etti

11:25 11 Şubat 2018 Pazar
Uyuşturucuyla mücadelede ciddi zafiyet Narkotik polisleri hizmet mensuplarının peşine düştü!
Ankara Cumhuriyet Savcısı Bülent Yücetürk itiraf etti

Ankara Cumhuriyet Savcısı Bülent Yücetürk, norkatik polislerinin de hepten Hizmet Hareketine mensup kişilerin peşine düştüğünü bü yüzden uyuşturucu satışında ciddi zafiyet olduğunu itiraf etti.

Yücetürk şöyle konuştu: 15 Temmuz sonrasında özellikle emniyet teşkilatında bir ters yüz olma durumu oldu. Emniyetin içerisinde kalan birimler enerjilerini büyük kısmını F..yle olan soruşturmalara verdi. Ankaradaki emniyettin içindeki uyuşturucu madde bürosu doğrudan F.. soruşturmalarında hakim ve savcıların soruşturmalarıyla ilgendi. Uzmanlık alanlarının dışına çıktılar, ciddi zafiyet oluşturdu. Bu kadar uyuşturucu maddenin öne çıkmasının, sokakta her yerde satılır hale gelmesinin büyük payı var. Geçenlerde karşılaştım., markette uyuşturucu satılıyor. Çocuklar geldi, Nereden aldınız? dedim. marketin ismini verdiler. Burada tabii, kolluğun zafiyeti var. Bu işye ilgilenmiyor değil, bu dönemde öncelikler değişti...

ABARTILI DEZENFORMASYON VAR


Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanı İbrahim Seyidoğulları da okul önlerinde gerekli tedbirlerini aldıklarını belirterek , 2016-2017 eğitim öğretim döneminde 108 olayın içerisinde 15-19 yaş arası öğrencilerin karıştığı uyuşturucu sayısı bin 603. Okullara kadar düştü, ilkokullara kadar düştü kesinlikle yok böyle bir şey. Sosyal medyada abarlıtı dezenformasyon var. Türkiyede, bine yakın riskli okul belirlenmiş. Özellikle o okulların çevresinde uygulamalar yapılmakta, kuş dahi uçurulmuyor.

Son güncelleme: 11:25 11.02.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı