• Turkhane Logo

Ümit Özat'tan Hakan Şükür vefasızlığına isyan: Korkmayın rızkı veren Allah’tır

Hakan Şükür'e yapılan haksızlık ve vefasızlık arasının pek de iyi olmadığı Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat'ı da rahatsız etti.

10:31 13 Temmuz 2022 Çarşamba
Ümit Özat'tan Hakan Şükür vefasızlığına isyan: Korkmayın rızkı veren Allah’tır
Hakan Şükür'e yapılan haksızlık ve vefasızlık arasının pek de iyi olmadığı Fenerbahçe'nin eski kaptanı Ümit Özat'ı da rahatsız etti.


 Özellikle Galatasaraylılara seslenen Özat, Gelmiş geçmiş en iyi iki forvetinden birinin Hakan Şükür olduğunu dile getiremiyorsunuz ya... Korkmayın rızkı veren Allahtır dedi.

Süper lig ve Avrupa kupalarında en çok gol atan futbolcu unvanına sahip olan Hakan Şükür, milli formayla da attığı 51 golle kırılması zor bir rekora imza attı.


Türk futbolunun en golcü ismi Hakan Şükür, 2011 yılında siyasete atıldı. Şükür, AKP milletvekili iken 17/25 Aralık operasyonlarıyla ortaya çıkan yolsuzluk skandalı sonrası partisinden istifa etti.

Karakteri ve sergilediği tavır beğeni toplayan Hakan Şükür’ün bu duruşu iktidar partisi AKP ve Erdoğan’ı rahatsız etti. Adı statlardan silinen Şükür’e Türkiye’de yaşama imkanı da bırakılmadı.

BABASINI TUTUKLADILAR

Tüm malvarlığını Türkiye’de bırakan Şükür ABD’ye yerleşti. AKP güdümündeki yargı, Hakan Şükür’ün Türkiye’de yaşayan ailesini hedef aldı.

Baba Selmet Şükür, teröre yardım ve yataklık suçlamasıyla 3 yıl 1 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Şükür, efsanesi olduğu Galatasaray Spor Kulübü yöneticilerinin vefasızlığıyla da karşılaştı.

Kazanılan UEFA şampiyonluğundaki katkısı hiçe sayıldı. Başarıya ilişkin hazırlanan görsellerde Hakan Şükür’e tek kare yer verilmezken, attığı goller de görsellere konulmadı.

Vefasızlık Hakan Şükür ile arası pek de iyi olmayan Fenerbahçeli eski milli futbolcu Ümit Özat’ı isyan ettirdi.

RIZKI VEREN ALLAH’TIR

Sosyal medya hesabından Galatasaraylılara seslenen Özat, Hakan Şükür’ün gelmiş geçmiş en iyi 2 forvetten 1’i olduğunu söyledi. Özat, onu başarılarını konuşmaktan korkmamaları gerektiğini hatırlattı..

Paylaşımında Hakan Şükür’ü de etiketleyen Ümit Özat, “Adamı severseniz sevmezsiniz ama İdeolojisi kendini ilgilendirir. Hele bu GS’liler bile Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi iki forvetinden birinin Hakan Şükür olduğunu dile getiremiyorsunuz ya… Korkmayın rızkı veren Allah tır” dedi.
  Adamı severseniz sevmezsiniz ama İdeoloji si kendini ilgilendirir hele bu gs liler bile Türk futbolunun gelmiş geçmiş en iyi iki forvetin den birinin Hakan şükür olduğunu dile getiremiyorsunuz ya korkmayın rızkı veren Allah tır. @hakansukur — Ümit Özat  (@UmitOzatOnline) July 10, 2022
 

Son güncelleme: 10:31 13.07.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı