• Turkhane Logo

Üç ağabeyi de hapiste olan Sümeyra Öğretmen geçirdiği kazada hayatını kaybetti

19:50 25 Nisan 2024 Perşembe
Üç ağabeyi de hapiste olan Sümeyra Öğretmen geçirdiği kazada hayatını kaybetti





Yıllardır hukuksuzca hapiste tutulan ağabeyleriyle yaptığı bayram görüşünden evine dönerken geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Sümeyra Emre, hayatını kaybetti. Cezaevindeki ağabeylere savcılık güvenlik nedeniyle izin vermedi.



Boldmedya’dan Necdet Çelik’in haberine göre, Anasınıfı öğretmeni Sümeyra Emre, Ramazan Bayramı’nda mahpus ağabeyleriyle yaptığı açık görüş sonrasında geçirdiği trafik kazası sonrasında girdiği komada 2 haftadır verdiği hayat mücadelesini kaybetti. 



Sümeyra Emre, ilk olarak 9 yıl hapiste yatan abisi eski emniyet müdürü İbrahim Emre’yi Bolu’da ziyaret etti, daha sonra Balıkesir’deki diğer iki ağabeyini ziyarete gitti. Açık görüşlülerden sonra ailelerin yanında Manisa’ya dönen Sümeyra öğretmeninin içinde yer alan araca, şehir girişinde arkadan başka bir araç çarptı. Bu darbeyle arka koltukta oturan genç öğretmenin boynu kırıldı. Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Sümeyra öğretmen, iki haftadır komada hayat mücadelesi veriyordu.



Sümeyra Emre tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayata veda etti. 







Sümeyra Emre, Efeler İmam Hatip Ortaokulu’nda öğretmendi



BABANIN CENAZESİNE DE İZİN VERİLMEMİŞTİ



Hapishanede tutuklu bulunan Emre kardeşler daha önce de babalarını kaybetmiş ve eski emniyet müdürü İbrahim Emre’nin babasına son görevini yapmasına izin verilmemişti. Emre kardeşler, babalarının ölümünün ardından ikinci büyük açıyı kardeşleri Sümeyra Emre’nin kaybıyla yaşadılar.



AİLENİN TÜM ERKEK EVLATLARI TUTUKLU



Annesiyle kalan Sümeyra öğretmenin üç ağabeyi de hukuksuz yargılamalar nedeniyle tutukluydu. Eski Emniyet Müdürü İbrahim Emre, kumpas denilerek ters yüz edilen şike nedeniyle 2015 yılından bu yana demir parmaklıkların ardında. Halen Bolu Cezaevi’nde olan İbrahim Emre’nin diğer iki kardeşi de Balıkesir Cezaevi’nde kalıyor.



class=wp-image-297512/



Hayatının eğitimine aday olan ailesinin küçük kızı Sümeyra Emre, hobi olarak fotoğrafçılıkla ilgileniyordu. Sümeyra öğretmeninin, Aydın geneli düzenlenen fotoğraf yarışmasında ikinciliği bulunuyor. Efeler İmam Hatip Ortaokulu’nda ana sınıf öğretmeni olarak çalışan Sümeyra Emre’nin ölümü üzerine Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü de taziye mesajı yayınladı.



Genç öğretmenin naaşı, Manisa Şehzadeleri Yusuf Sedat Altıntaş’ın camisinde kılınacak namazı defnedilecek.

Son güncelleme: 19:50 25.04.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı