• Turkhane Logo

Tutukluluğunun 100. gününde Eren Erdem'den ilk fotoğraf

CHP'nin tutuklu PM üyesi Eren Erdem tutukluluğunun 100. gününde avukatı Onur Cingil aracılığıyla gazetemizden hukuk camiasına çağrıda bulundu.

09:56 06 Ekim 2018 Cumartesi
Tutukluluğunun 100. gününde Eren Erdem'den ilk fotoğraf
CHP'nin tutuklu PM üyesi Eren Erdem tutukluluğunun 100. gününde avukatı Onur Cingil aracılığıyla gazetemizden hukuk camiasına çağrıda bulundu.

Tutukluluğunun 100. gününde Eren Erdemden ilk fotoğraf
CHP nin tutuklu PM üyesi Eren Erdemin cezaevindeki ilk fotoğrafı ve bir de mektubu Cumhuriyet Gazetesinde yayınlandı . Mektububda tüm hukuk camiasına çağrı yapan Erdem  İster AKPli, ister CHPli hangi partili olursa olsun bir hukukçu dosyamı savunmamızla birlikte okuyup tutukluluğuma hak verirse söz bir daha asla tutukluluğa itiraz etmeyeceğiz. dedi. 
CHP nin tutuklu PM üyesi Eren Erdem tutukluluğunun 100. gününde avukatı Onur Cingil aracılığıyla  Cumhuriyet Gazetesine bir mektup gönderdi 
İşte Erdemin Silivriden mesajı: 
Haksız ve hukuksuz yere tutuklanışımın 100. günü. Avukat arkadaşlarım 28 Eylülde bu davayı tüm izleyenlerin ve İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesi heyetinin önünde tamamen çürüttü ve çökmüş kumpaslar çöplüğüne attılar. 
Önce 19 Eylül duruşmamı iptal edip sonra 28 Eylülde beni mahkemeye çıkarmayan heyet dersini avukat arkadaşlarımdan aldılar. Ben de 31 Ekimde cilasını süreceğim. 
Ancak, hiçbir delil, belge ve suç olgusu olmamasına gizli tanık kumpası çökmesine rağmen beni bırakmıyorlar! Bu bir gasp ve rehin alma durumudur. 
Önümüzdeki celse hukuki kurallar gereği tahliye edilmem gerekiyor.  Birlikte göreceğiz. Cumhuriyet Gazetesi vasıtasıyla tüm hukuk camiasına çağrı yapıyorum. İster AKPli, ister CHPli hangi partili olursa olsun bir hukukçu dosyamı savunmamızla birlikte okuyup tutukluluğuma hak verirse söz bir daha asla tutukluluğa itiraz etmeyeceğiz.  İşte bu kadar haklı ve güçlüyüz. Herkese içten selamlar 

Son güncelleme: 09:56 06.10.2018
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı