• Turkhane Logo

Türkiye‘den göçe zorlanan Prof. Dr. Mehmet Ateş’in Yunanistan’da Sıradışı Tutunma Hikayesi

02:50 25 Kasım 2023 Cumartesi
Türkiye‘den göçe zorlanan Prof. Dr. Mehmet Ateş’in Yunanistan’da Sıradışı Tutunma Hikayesi





Özellikle 15 Temmuz sonrası baskı ve zulümden dolayı Türkiye’den göç etmek zorunda kalanların hayatları dizi oldu. 21’inci yüzyılın muhacirlerinin yaşadıkları zorlu süreçleri anlatan Tutunanlar dizisi, Youtube üzerinden yayına başladı.



Belgesel tarzındaki dizinin her bölümünde farklı hikâyeler konu ediliyor. “Göçe zorlanan insanların umut ve ilham verici başarı hikayeleri” sloganıyla duyurusu yapılan dizi, göçmenlerin zorluklarla dolu hayat hikayelerini ve başarılarını anlatan öyküleri içeriyor.



Bu öyküler, göçmenlerin karşılaştığı zorluklarla nasıl mücadele ettiklerini ve başarıya ulaşmak için ne kadar uzun bir yol kat ettiklerini gösteriyor. Ayrıca, göçmenlerin bulundukları ülkelerde topluma katkılarını ve toplumda daha iyi bir yer edinmelerini anlatıyor. Program, göçmenlerin başarı hikayelerini anlamak ve takdir etmek için bir fırsat sunuyor.



Dizinin ilk bölümününde Türkiye’de yüzlerce kalp ameliyatını başarıyla yapmış alanında uzman isimlerden biri olan  aynı zamanda KHK ile kapatılan Şifa Üniversitesi’nin rektörü ve kurucu mütevelli heyeti başkanı Prof. Dr. Mehmet Ateş’in zorunlu göç hikayesi anlatıldı.



İşte Yunanistan‘daki başarıları sık sık medyada yer alan Prof. Dr. Ateş’in Tutunma hikayesi.





Son güncelleme: 02:50 25.11.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı