• Turkhane Logo

Türkiye'de yaşanan zulümler, mağduriyetler kitaplaştrıldı

Yazar Ferit Can, Türkiye'de son yıllarda yaşanan zulümlerin anlatıldığı bir kitap yazdı.

12:42 17 Mart 2020 Salı
Türkiye'de yaşanan zulümler, mağduriyetler kitaplaştrıldı
Yazar Ferit Can, Türkiye'de son yıllarda yaşanan zulümlerin anlatıldığı bir kitap yazdı.


Türkiyede yaşanan zulümleri olayların gerçek tanıkların ağzından nakleden Yazar Ferit Can, hukuksuzluğu, çaresizliği ve zulmü iliklerine kadar yaşayan insanların bu  süreçte bedenen ve ruhen ayakta kalma mücadelesini konu aldığını söyledi.

Kitabın Türkiyedeki okurlarıyla buluşmasının yasak olduğunu aktaran Can, ‘Gırtlak dokuz boğum, sekizini tut birini söyle’ demiş atalarımız. Ben de bizi terkisine almış uçuruma doğru sürükleyen gelişmelerin yaşanmışlıkların sekizini sustum birini söyledim bu kitapta. dedi. 

Yazar Ferit Can şunları söyledi;

Zulmün doruğa çıktığı Türkiyede yaşananları olayların gerçek tanıklarının ağzından hikayeştiren, hukuksuzluğu, çaresizliği ve zulmü iliklerine kadar yaşayan insanların bu  süreçte bedenen ve ruhen ayakta kalma mücadelesini konu alan bu kitap, bazen cezaevinden gelen bir mektupla, bazen Meriç yolunda bazen de dünyadan ve insanlardan uzak bir köşede kaleme alındı.

Sayfaları arasında kendinizden bir şeyler bulabileceğiniz bu kitap Türkiyede yaşanan zulmü anlatmasına rağmen bunun anlatılması bile yasak olduğu için Türkiyede okurları ile buluşması yasak. Şuan sadece Avrupa da dağıtımı yapılacak bu kitap yakında e-book olarak da siz değerli okurları ile buluşacak.



 

Son güncelleme: 12:42 17.03.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı