• Turkhane Logo

Türkiye'de malvarlığına el konan gazetecilerle ilgili rapor, ilk kez kamuoyuna açıklanacak.

Almanya’nın önemli gazetecilik etkinliklerinden birisi olan Kamp Ateşi Festivali başlıyor. 28 Medya kuruluşunu katılacağı festivalde daha iyi bir gelecek için seçilen konu başlıkları özgür bir ortamda tartışılacak.

14:33 25 Ağustos 2022 Perşembe
Türkiye'de malvarlığına el konan gazetecilerle ilgili rapor, ilk kez kamuoyuna açıklanacak.
Almanya’nın önemli gazetecilik etkinliklerinden birisi olan Kamp Ateşi Festivali başlıyor. 28 Medya kuruluşunu katılacağı festivalde daha iyi bir gelecek için seçilen konu başlıkları özgür bir ortamda tartışılacak.


Gazeteciler Kamp Ateşinde buluşacak.

Almanya’nın önemli gazetecilik etkinliklerinden birisi olan Kamp Ateşi Festivali Korona arasından sonra geri dönüyor. 28 Medya kuruluşunu katılacağı festivalde kamp havasında, daha iyi bir gelecek için seçilen konu başlıkları özgür bir ortamda tartışılacak.Bu önemli festivale, International Journalists Association e.V. (IJA) de katılacak. IJA festivalde Türkiye’de malvarlığına el konan gazetecilerle ilgili hazırlanan çok çarpıcı bir raporu ilk kez burada kamuoyuna duyuracak. Medya Festivalinin duyurusu şöyle;
Düsseldorf Medya Festivaline Davetlisiniz.


Değerli Dostlar, Derneğimiz International Journalists, 27 Ağustos 2022 Cumartesi günü, Almanya’nın Düsseldorf şehrinde medya kurumları ve çalışanlarının bir araya geleceği festivale katılıyor.

Almanya’nın önemli gazetecilik etkinliklerinden birisi olan Kamp Ateşi Festivali Korona arasından sonra geri dönüyor. 28 Medya kuruluşunu katılacağı festivalde kamp havasında, daha iyi bir gelecek için seçilen konu başlıkları özgür bir ortamda tartışılacak. Festival alanında gazeteciler, uzmanlar ve politikacılar ile tartışma turları yapılırken ziyaretçiler de bu tartışmalara aktif bir şekilde katılabilecek. Kamp Ateşi Festivali ile gazetecilik ve toplumsal tartışmanın yeniden insanlara yaklaştırılması hedefleniyor.

Bu önemli festivale, International Journalists Association e.V. (IJA) de katılacak. IJA festivalde Türkiye’de malvarlığına el konan gazetecilerle ilgili hazırlanan çok çarpıcı bir raporu ilk kez burada kamuoyuna duyuracak.

Festivalde yapılan tartışmalar online olarak da erişilebilir olacak. Düsseldorftaki eyalet parlamentosunun önünde gerçekleştirilecek festival herkese açık ve giriş ücretsiz.

Birbirinden değerli meslektaşlarımızla özel söyleşilerin gerçekleştirileceği festival gün boyu devam edecek. IJA özel programlarına ait bilgiler:


27    Ağustos Cumartesi  
Saat: 12:00 - 13:30  
Konu: Otoriter Rejimlerin Medya Özgürlüğüne Müdahale Metodlarından Biri: ‘Mülke El Koyma ve Uluslararası Finans Kurumlarında Karalama Çalışmaları’
-    Moderatör: Yüksel Durgut
-    Yayın Dili: İngilizce
-    Konuklar: Michael Polak (Barrister), Kerim Balcı (Journalist), Fikret Duran (Avukat)

28    Ağustos Cumartesi
Saat: 14:00 – 15:30
Konu: Otoriter Rejimlerin Sansürüne Karşı Yeni Medya Uygulamaları ile Mücadele
-    Moderatör: Erkan Pehlivan
-    Yayın Dili: İngilizce
-    Konuklar: Cevheri Güven, Levent Kenez

28    Ağustos Cumartesi
Saat: 16:00 – 17:30
Konu : Mülteci Gazeteci Olmak
-    Moderatör: İsmail Sağıroğlu
-    Yayın Dili: Türkçe
-    Konuklar: Engin Sağ, Selahattin Sevi,

Adres: Platz des Landtages, 40221 Düsseldorf

Programlarımızı YouTube Üzerinden Takip İçin:

https://www.youtube.com/c/internationaljournalists/featured

Festivale Ait Bilgiler ve Diğer Programlar İçin:

https://campfirefestival.org/

Not: Festivale Girişler ve Programlar Ücretsizdir.

Son güncelleme: 14:33 25.08.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı