• Turkhane Logo

Türkiye uluslararası suç örgütlerinin mekanı oldu: Interpol’ün aradığı 23 kişi yakalandı

18:00 19 Şubat 2024 Pazartesi
Türkiye uluslararası suç örgütlerinin mekanı oldu: Interpol’ün aradığı 23 kişi yakalandı





AKP iktidarında suç cennetine dönüşen Türkiye, uluslararası organize suç örgütlerinin meskeni haline geldi. İnterpol suçluları artık nerede bulabileceğini bilirken; kırmızı ve yeşil bültenle aranan isimler yine Türkiye’de yakalandı



İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 12 ülke tarafından kırmızı ve yeşil bülten ile aranan 23 şahsın “KAFES-43” operasyonları kapsamında Türkiye’de yakalandığını duyurdu.



Yerlikaya, “X” sosyal medya hesabı üzerinden devam “KAFES-43” operasyonları ile ilgili son bilgileri verdi. Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM) İstihbarat Başkanlığı koordinesinde; İnterpol Europol Daire Başkanlığı ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Başkanlığı’nın yaptığı çalışmalar sonucu İl Emniyet Müdürlüklerince, Ankara, Antalya, Bursa, İstanbul, İzmir ve Van olmak üzere toplam 6 ilde eş zamanlı operasyonlar düzenlendiğini bildiren Yerlikaya, operasyonlarda bültenle aranan 23 kişinin yakalandığı bilgisini verdi.



Yerlikaya, söz konusu şahısların Almanya, Belçika, Bulgaristan, Güney Kore, Irak, İran, İsviçre, Kazakistan, Romanya, Rusya, Türkmenistan ve Ürdün olmak üzere toplam 12 ülke tarafından arandığını kaydetti.

Son güncelleme: 18:00 19.02.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı