• Turkhane Logo

TTB’den Bakan Koca’nın para sayma işaretine tepki gösterdi: Utanıyoruz

19:25 11 Kasım 2023 Cumartesi
TTB’den Bakan Koca’nın para sayma işaretine tepki gösterdi: Utanıyoruz





TTB, Fahrettin Koca’nın hekimlerin göçüne ilişkin yapılan eleştirilerin ardından “Bizden dolayı değil” dedikten sonra para sayma işareti yaptığı anlara sosyal medya hesabından tepki gösterdi.



Türk Tabipleri Birliği, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın ‘Hekimler Sizin Yüzünüzden Gidiyor’ Eleştisinine elleri ile para sayma işareti yaparak yanıt vermesine büyük tepki gösterdi



TTB, “Hekimler sizin yüzünüzden gidiyor” eleştirisine “Bizden dolayı değil” diyen ve para sayma işareti yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’ya tepki gösterdi. TBB’nin açıklamasında, “Utanıyoruz” denildi.



Türk Tabipleri Birliği (TTB), Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın, dün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu’nda bakanlık bütçesi görüşülürken doktorların daha fazla kazanç için yurt dışına gittiği sözlerine tepki gösterdi.



TBB’nin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Koca’nın muhalefetin eleştirilerine “Bizden dolayı değil” dedikten sonra para sayma işareti yaptığı anların videosuna yer verildi.



Paylaşımda, “Sağlıkta şiddetin ve hekim intiharlarının tırmandığı, umutsuzluğun ve geleceksizliğin derinleştiği, fakültelerde tıp kitaplarının yerini yabancı dil kitaplarının aldığı ülkemizde hekimlerin neden göç ettiğine ilişkin Sağlık Bakanı’nın “analizi”… UTANIYORUZ!” ifadeleri kullandı.




Sağlıkta şiddetin ve hekim intiharlarının tırmandığı, umutsuzluğun ve geleceksizliğin derinleştiği, fakültelerde tıp kitaplarının yerini yabancı dil kitaplarının aldığı ülkemizde hekimlerin neden göç ettiğine ilişkin Sağlık Bakanı’nın “analizi”…

UTANIYORUZ! pic.twitter.com/0VTTumQIWn— Türk Tabipleri Birliği (@ttborgtr) November 10, 2023

Son güncelleme: 19:25 11.11.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı