• Turkhane Logo

Troller yine ‘öldü’ yalanını yayıyor; Fethullah Gülen’in sağlığı yerinde

Türkiye saatiyle 23.30 sıralarında sosyal medyada ortaya atılan bir yalanın peşinden binlerce hesap balıklama atladı.

09:12 09 Mart 2022 Çarşamba
Troller yine ‘öldü’ yalanını yayıyor; Fethullah Gülen’in sağlığı yerinde
Türkiye saatiyle 23.30 sıralarında sosyal medyada ortaya atılan bir yalanın peşinden binlerce hesap balıklama atladı.

Hizmet hareketine yakınlığıyla bilinen The Fountain dergisinin sosyal medya hesabı ele geçirildi. Hesaptan Fethullah Gülen’in vefat ettiğine ilişkin paylaşımlar yapıldı. 
The Fountain dergisinin ,yayıncı kuruluşu Çağlayan dergisinden Hacklenen hesap ile ilgili açıklama yapıldı  Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan. Dergi, “Önemli Duyuru! Şu anda hesaplarımız yoğun saldırı altındadır. The Fountain dergisinin hesabı hacklenmiştir. Geri alma çalışmalarımız devam etmektedir. İlgili hesaplardan geçtiğimiz 1 saat içinde yapılan paylaşımlar gerçekdışıdır. Saygılarımızla” ifadelerini kullandı.
  Önemli Duyuru!
Şu anda hesaplarımız yoğun saldırı altındadır.
The Fountain dergisinin hesabı hacklenmiştir.

Geri alma çalışmalarımız devam etmektedir.
İlgili hesaplardan geçtiğimiz 1 saat içinde
yapılan paylaşımlar gerçekdışıdır.

Saygılarımızla. — Çağlayan Dergisi (@CaglayanDergisi) March 8, 2022
 Fethullah Gülen Hocaefendinin sağlığı ile ilgili de  Gazeteci Ekrem Dumanlı paylaşımlarda bulundu. Dumanlı   “Fethullah Gülen Hocaefendi ‘yi uzun bir aradan sonra bugün (bir saat önce) ziyaret ettim. Sonra gördüm ki bazı zevzekler gün boyu öldü haberi yaymışlar. Bunlara haber vereyim: çoğunuzun helvasını yiyecek kadar yaşıyor, sağlıklı…” ifadelerini kullandı.
  Muhterem hocamızın sağlık durumu çok iyidir Allaha hamdolsun. Endişeye gerek yok, günlük programına devam ediyor. Yalancılar ise iftiraları altında ezildiler. Bu yalan haberler bizi bir kez daha kenetledi. Allah hepinize af ve afiyet versin. — Kemal Gulen (@KemalGulen2020) March 8, 2022
Fethullah Gülen Hoceefendinin kaldığı kamp merkezi yetkililerinden alınan bilgiye göre,  yapılan haberlerin bütünüyle yalan olduğu, Hocafendinin sağlığının yerinde olduğu ve rutin programlarına devam ettiği belirtildi. AKP Trolleri zaman zaman benzer yalan haberler yamayı adet haline getirdi. Yakın zamanda yalanlanacağını bildikleri halde bir çok medya mensubu da bu yalanlara inanıp paylaşımlarda bulunuyor.
  #Gülen’i milyonuncu kez öldürmüşler mi ? Hadi #Aktrolleri anlıyoruz da sözüm ona bağımsız-tarafsız gazeteciyim diye ortada dolaşanlara ne oluyor ? Çok mu zor bu olay doğru mu diye sormak ? https://t.co/7xdnTBvkGo — ADEM YAVUZ ARSLAN (@ademyarslan) March 8, 2022
 

Son güncelleme: 09:12 09.03.2022
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı