• Turkhane Logo

Tefeciye borçlarını ödemek için yaşlı komşularını öldürdüler

15:25 08 Ocak 2024 Pazartesi
Tefeciye borçlarını ödemek için yaşlı komşularını öldürdüler





Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde tefeciye olan borçlarını ödemek için para istedikleri komşularından olumsuz cevap alan çift, yaşlı kadını boğazını kesip öldürdü.



Manisa’nın Kırkağaç ilçesinde Ulviye Eskici’nin (85), evinde darp edilerek boğazı kesilmiş halde öldürülmesiyle ilgili komşuları T.K. ve M.K. çifti gözaltına alındı. Tefeciye borçları olduğunu belirten çiftin, para vermeyen Eskici’yi öldürdüklerini itiraf ettiği öğrenildi.



EVDE BOĞAZI KESİLMİŞ HALDE BULUNDU



Olay, dün Tevfikiye Mahallesi 43. Sokak üzerinde bulunan 5 katlı bir binanın 1’inci katında meydana geldi. Bir süredir yalnız yaşayan Eskici’den haber alamayan komşuları Eskici’nin evine gittiğinde yerde kanlar içerisinde buldu. Darbedilerek, boğazı kesilmiş halde öldürülmüş olduğunu gören komşuları durumu acil servise bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Eskici’nin cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.



ŞÜPHELİ ÇİFT SORGUDA CİNAYETİ İTİRAF ETTİ



Olayla ilgili soruşturma başlatan Kırkağaç İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Eskici’nin komşularının ifadesine başvurdu. Yapılan araştırmada, aynı apartmanda oturan T.K. (33) ve eşi M.K., cinayet şüphlisi olarak gözaltına alındı. Sorgulamaları için Emniyet Müdürlüğüne götürülen karı-koca, ilk ifadelerinde suçu itiraf etti. Çiftin ifadesinde, tefeciye olan borçları nedeniyle bir süre önce Eskici’den bir miktar para istedikleri ve kadının reddetmesi üzerine maskeli bir şekilde eve girerek, darbettikten sonra boğazını keserek öldürdüklerini itiraf ettikleri öğrenildi. Otopsisi tamamlanan Eskici, Kırkağaç Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Son güncelleme: 15:25 08.01.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı