• Turkhane Logo

'Tasmalı Köpek' Tuğrul Selmanoğlu yine yalan söyledi

Çektiği aşırı saldırgan, hakaret dolu, manipülatif ve AKP yandaşı videolarla tanınan, en son videosunda deprem sonrası yaşanan aksaklıkları dile getirenlere 'Tasmalı Köpek' diye hakaret eden kıdemli AK Trol Tuğrul Selmanoğlu yine yalan söyledi.

01:58 14 Şubat 2023 Salı
'Tasmalı Köpek' Tuğrul Selmanoğlu yine yalan söyledi
Çektiği aşırı saldırgan, hakaret dolu, manipülatif ve AKP yandaşı videolarla tanınan, en son videosunda deprem sonrası yaşanan aksaklıkları dile getirenlere 'Tasmalı Köpek' diye hakaret eden kıdemli AK Trol Tuğrul Selmanoğlu yine yalan söyledi.

Kahramanmaraşta 6 Şubatta 9 saat arayla meydana gelen 2 deprem, 10 ilde ağır yıkıma neden oldu. Can kayıpları artarken arama-kurtarma faaliyetleri sürüyor.
Deprem sonrasından alınması gereken önlemlerin alınmadığı, yapılması gerekenlerin de yapılmadığı görüldü.

Bu aksilikleri dile getirenler de AKPnin paralı trol ordusu tarafından hedef tahtasına kondu, hakaretlere boğuldu. Bu vazifeyi keyif alarak yapanlardan biri olan Tuğrul Selmanoğlu adlı AKTROLLdü.
Selmanoğlu, depremin 6. gününde depremzedelere Tasmalı Köpekler diye hakaret ettiği bir video yayınladı. Videoda kullandığı ağır ve kabul edilemez ifadelerin yankısı dinmeden bu kez de videoda giydiği 549 Euro (güncel kurla 11.000 Türk Lirası) değerindeki montla tepkileri üzerine topladı.
Her zaman olduğu gibi yalan ve çarpıtmaya sığınan saygı yoksunu ağzı bozuk AKRTOLL Tuğrul Selmanoğlu, Montun fiyatı hakkında da yalan söyledi. Aynı markanın daha ucuz bir modelini ce o modelini fiyatını paylaştı.

Dikkatli twitter kullanıcılarının, Selmenoğlunun bu yalanını da yakalamaları uzun sürmedi.







NE OLMUŞTU

Tuğrul Selmanoğlu Elbistan’daki deprem bölgesinden yaptığı paylaşımla büyük tepki çekmişti.

Selmanoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı video paylaşımıyla, Hayırlı akşamlar arkadaşlar... Elbistanda çok büyük su sıkıntısı var, çadır yok. Devlet yok yani burada. Bilmiyorum yani siyaset yapmak istemiyorum ama devlet yok. Yiyecek, su yok. Bakın kimse yok, devlet diye bir şey yok. Kimse gelmemiş. Biraz hain tasmalı köpek taklidi yapayım dedim. Tasmalı it taklidi yapayım dedim. Haysiyetsiz, namuzsuz taklidi yapayım dedim. Yapamadım herhalde demişti.
Görünen o ki Selmanoğlunun bahsini ettiği hakaretleri takilt etmesine gerek yok. Zira tüm saydığı vasıfları zaten bizzat yaşıyor.
ERDOĞAN REJİMİ ONBİNLERCE KİÖİNİN KATİLİ OLDU
Erdoğan Rejiminin kasta varan ihmalleri sonucu 2 büyük depremden sonra ardından günlerce depremzedelere uşılamadı.

Deprem öncesi hazırlık yapması, depremin ardından da bunları hızla uygulaması gereken AFAD, Kızılay gibi kurumlar depremin ardından çok büyük fiyaskolara imza attı.
Müdahaleler yaşam destekleri, çadır kentler, gıda ve tıbbi malzemeler zamanında deprem bölgesine ulaştırılamadı.

Enkaz altında kalan binlarce kişiye ulaşılması için koordinasyon görevi yürütmesi gereken kurumlar tamamen acziyet içinde kaldı.
Yurt dışından gelen uzman arama kurtarma ekipleri koordine edilemedi.

Ölenlere iki metre kefen ve bir mezar çok görüldü. İnsanlar benzerine ancak savailarda rasladığımız toplu mezarlara gelişi güzel gömüldü.

Erdoğan rejimi konrtolündeki Türkiye Cumhuriyeti Devleti bırakın depremzedelere zamanında yardım malzemesi ulaştırmayı, hayatını kaybedenleri bile doğru şekilde SAYAMADI!..

Bir kez daha deprem değil, Tek adam rejimi ve beceriksiz devlet aparatları, onbinlerce kişinin katili oldu.

Son güncelleme: 01:58 14.02.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı