• Turkhane Logo

Tanınmış oyuncu parkta ölü bulundu; Ölüm sebebi merak konusu oldu

Son olarak Çocuklar Duymasın'da oynayan başarılı oyuncu Seda Fettahoğlu, İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

19:35 27 Eylül 2023 Çarşamba
Tanınmış oyuncu parkta ölü bulundu; Ölüm sebebi merak konusu oldu
Son olarak Çocuklar Duymasın'da oynayan başarılı oyuncu Seda Fettahoğlu, İstanbul'daki bir parkta ölü olarak bulundu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu, kamuoyunun başta Sihirli Annem ve Çocuklar Duymasın olmak üzere birçok diziden tanıdığı Seda Fettahoğlu hayatını kaybetti. 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü kaynaklarından alınan bilgiye göre, polis ekipleri bu sabah aldıkları bir ihbar üzerine Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesinde bulunan Hacı İzzet Parkında bir kişinin cesediyle karşılaştı.
Cumhuriyetin haberine göre yapılan incelemede yaşamına son verdiği tahmin edilen kişinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tişatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu olduğu anlaşıldı.
SON PAYLAŞIMI ORTAYA ÇIKTIFettahoğlunun kişisel Instagram hesabından yaptığı son paylaşım da ortaya çıktı.
4 gün önce sokakta mutlu olduğu bir anın fotoğrafını yayımlayan ünlü oyuncu, paylaşımına Yaşamı sev, bedeni koru notunu düşmüştü.
SEDA FETTAHOĞLU KİMDİR? 
Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzonda dünyaya geldi. Trabzon Anadolu Lisesini 1997 yılında bitiren Seda Fettahoğlu, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümünden 2022de mezun oldu. İngilizce bilen Seda Fettahoğlu, tiyatronun yanında seslendirme de yapıyordu. Fettahoğlu kariyeri boyunca, İstanbul Şehir Tiyatrolarında birçok oyunda rol aldı.
Başarılı isim son olarak, Kanal D ekranlarında yayınlanan Çocuklar Duymasının kadrosuna dahil oldu. Seda Fettahoğlunun dizide canlandırdığı Sultan karakteri Haluk ve Meltemin dünürü, Havuçun ise kayınvalidesi olarak izleyicinin karşısına çıktı.
Mesleki çalışmalar, oynadığı veya yönettiği oyunlar:

“Surname 2010”, İşgal Altındaki Masallar 2010, “Bakhalar” 2010, “Mefisto” 2009, “Numan Nokta Net” 2009, Sokak Kedileri 2008, “Kırmızı Pazartesi” 2008, “Ceza Kanunu” 2007, “Kanlı Nigar” 2006, “Çalıkuşu” 2004, Küçük Nasreddin 2004, “Midas’ın Kulakları” 2003.


Son güncelleme: 19:35 27.09.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı