• Turkhane Logo

Tam bir vahşet! 16 yaşındaki kızı öldürüp bavula koydu

Bir sene önce Gaziantep'te kaybolan 16 yaşındaki kızın cesedi İstanbul'a bağlı Gaziosmanpaşa ilçesinde bir bavulun içerisinde bulundu.

10:24 27 Kasım 2017 Pazartesi
Tam bir vahşet! 16 yaşındaki kızı öldürüp bavula koydu
Bir sene önce Gaziantep'te kaybolan 16 yaşındaki kızın cesedi İstanbul'a bağlı Gaziosmanpaşa ilçesinde bir bavulun içerisinde bulundu.

Gaziosmanpaşada cezaevi firarisi, birlikte yaşadığı sevgilisini boğarak öldürdükten sonra cesedini bavula koyup sokak üzerinde bulunan bir gecekonduya bıraktı. Olayı gerçekleştiren firari zanlı ise polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.

KAÇARKEN OTOGARDA YAKALADI

Olay,  Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Mahallesi  Pınar Sokakta gece saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  Gaziantepte cezaevinden firar eden ve 29 ayrı suçtan kaydı bulunan Ahmet Şahin(31), birlikte yaşadığı sevgilisi Dilek İnce(16)yı, iddiaya göre para karşılığı fuhuş yapmaya zorladı. Bunu kabul etmeyen İnce, beraber yaşadığı sevgilisinin kız kardeşinin yardımıyla evden kaçarak, 15 Temmuz Demokrasi Otogarına gitti. Evden kaçtığını öğrenen Şahin, sevgilisinin arkasından otogara giderek ailesinin yanına gitmek isteyen Dilek İnceyi otogardan alıp yaşadıkları eve geri getirdi.

CESEDİ PARÇALAYIP BAVULA KOYDU

Kısa bir süre sonra burada sevgilisiyle tartışmaya başlayan Şahin daha sonra sevgilisini eli ile boğarak öldürdüğü ileri sürüldü. Sevgilisinin kaçmaya çalıştığı bavuldaki elbiseleri çıkartarak cesedini parçalar halinde bavulun içerisine koyduğu iddia edilen Şahin, bavulu kaldıkları gecekondunun içerisine bıraktı. Olay sonrası kaçmaya çalışan Şahin, bağırış seslerinin duyulması üzerine eve girmeye çalışan yakınlarının içeri girmemesi için üzerinde bulunan tabanca ile havaya birkaç el ateş açtı. Silah seslerini duyan yakınlarının ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerinde yaptığı incelemede Dilek İncenin hayatını kaybettiğini belirledi.

BİR ÇOK SUÇTAN SABIKASI VAR

Gaziosmanpaşada gece saatlerinde sevgilisini para karşılığı fuhuşa zorladığı iddia edilen  Ahmet Şahinin çocuk istismarı ve hırsızlıktan 29 ayrı suç kaydının bulunduğu belirtildi.  Gaziantepte ailesiyle birlikte yaşan Dilek İncenin ise bir yıl önce  Ahmet Şahin tarafından kaçırıldığı ve  İstanbula getirildiği öğrenildi.

OLAY YERİNDEN KAÇARKEN YAKALANDI

Olayı gerçekleştirdikten sonra kaçmaya çalışan zanlı  Ahmet Şahin ise polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.  Polis aracına bindirilen Şahin, ifadesi alınmak üzere ilçe emniyet müdürlüğüne götürüldü.

AİLESİ ANTALYADA YAŞIYOR

Sevgilisi tarafından boğularak öldürüldüğü ileri sürülen Dilek İncenin ailesi bir süre önce  Gaziantepten taşınarak  Antalyaya yerleştiği, bir yıldır kızlarını aradıkları ve  Ahmet Şahin hakkında suç duyurusunda bulundukları öğrenildi.

Olay yerinde yapılan incelemelerinin ardından Dilek İncenin cenazesi, detaylı otopsi için  Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturma başlattı.

Son güncelleme: 10:24 27.11.2017
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı