• Turkhane Logo

Talu çifti hakkında bir iddia daha

Milyonlarca liralık vurgun yapıp yurtdışına kaçtıkları iddiasıyla tutuklanan

11:15 28 Mart 2024 Perşembe
Talu çifti hakkında bir iddia daha
Milyonlarca liralık vurgun yapıp yurtdışına kaçtıkları iddiasıyla tutuklanan

Türkiyenin sarsıldığı dolandırıcılık olayında Var Böyle Tipler isimli sosyal medya kanalıyla tanınan Kıvanç Talu ve eşi Beril Talunun ponzi sistemiyle yakın çevrelerinin paralarını alarak yurtdışına kaçtıkları iddia edilmişti.

Yaklaşık 150 milyonluk vurguna imza atan Talu çifti hakkında İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma başlatılmıştı. Bu kapsamda Gürcistandan İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına gelen çift yakayı ele verirken, adli makamlarca 5 Ocak 2024 günü tutuklanmıştı.

TALU ÇİFTİNİN KUAFÖRÜ DE VURGUN MAĞDURU ÇIKTI
Sabahın haberine göre Nişantaşında kuaför salonu bulunan Ali K., Talu çifti hakkında şikayette bulunmak için savcılığa başvurdu.

SOSYAL MEDYADAN MESAJ ATMIŞ
İddiaya göre Talu çiftiyle Nişantaşındaki iş erinde tanıştığını belirten Kuaför Ali K., suç duyurusunda 24 Ekim 2022 günü yeğeninin evinde misafirlikte olduğu esnada Instagram adlı sosyal medya platformundan Kıvanç Talunun kendisine mesaj attığını, önce hal hatır sormak amacıyla yazdığını söyleyen Kıvanç Talunun ardından kendisine Bir proje var diyerek teklifte bulunduğunu söyledi.
KUAFÖRE ORTAK ETME VAADİ
İddiaya göre Anadolu yakasında bulunan Bağdat Çaddesi Çiftehavuzlarda bir dükkan açmak istediğini söyleyen Kıvanç Talu, Ali K.ye da birlikte çalışmak istediğini söyleyerek kendi dükkanında çalışmasını teklif etti.

Son güncelleme: 11:15 28.03.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı