• Turkhane Logo

Tabiatı Saral'a bunu emrediyor! Hepinizin canı cehenneme, müptezeller

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanlarından Oktay Saral, muhalefet partilerini "Hepinizin canı cehenneme!" sözleriyle hedef aldı.

14:13 24 Kasım 2021 Çarşamba
Tabiatı Saral'a bunu emrediyor! Hepinizin canı cehenneme, müptezeller
AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başdanışmanlarından Oktay Saral, muhalefet partilerini "Hepinizin canı cehenneme!" sözleriyle hedef aldı.


Erdoğan’ın başdanışmanlarından Oktay Saral, vatandaşların artan döviz kuruna ve ekonomik tabloya tepki göstermek için Ankara ve İstanbul başta olmak üzere birçok ilde sokağa çıkması üzerine muhalefeti ağır sözlerle hedef aldı.

Saral, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, “Hepinizin canı cehenneme!”, “Müptezeller” gibi ifadeler kullandı.


HADİ ORDAN MÜPTEZELLER

Saral’ın paylaşımı şu şekilde: “Bilumum muhalefet, hepinizin canı cehenneme. Siz asla bu ülkeye ait değilsiniz. Bu kadar mı ülkesinin bekasına kastedilir? Siz hükümete değil ülkeye muhalefet ediyorsunuz. Siz mi ülkeyi yönetmeye talipsiniz? Hadi ordan müptezeller.”
  Bilumum muhalefet;Hepinizin canı cehenneme..!Siz asla ve kata bu ülkeye ait değilsiniz ve olamazsınız.Bu kadar mı ülkesinin bekasına kastedilir..!Siz hükümete değil ülkeye muhalefet ediyorsunuz,yazıklar olsun..!Siz mi ülkeyi yönetmeyi talipsiniz...Hadiyin ordan müptezeller..! — Oktay SARAL (@oktay_saral) November 23, 2021
YAPILAN HER ROL EFENDİLERİNİ MEMNUN EDİYOR

Saral bir diğer mesajında ise “Bizzat kaosla beslenen ve kaoitik süreçten nemalanan malûm muhalefet, bu ülkeye yapılan her saldırıda başat rol görevi alıyor. Yapılan her rol efendilerini ziyadesiyle memnun ediyor. Varlığınız dış güçlere ve içerideki işbirlikçilerine armağan olsun..!” ifadelerini kullandı.

YENEROĞLU VE İMAMOĞLU’NA DA HAKARET ETMİŞTİ 

Okrat Saral zaman zaman hakaret içerikli mesajlarıyla gündeme geliyor. Saral daha önce de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Yeneroğlu’nu hedef almıştı. Saral, Yeneroğlu’na “adamcık” derken, İmamoğlu içinse “Yemezler, yedirirler” ifadesini kullanmıştı.

Son güncelleme: 14:13 24.11.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı