• Turkhane Logo

Sürgün gazeteci Arslan'ın 'mesleğe dönüş' sözleri yandaşı da muhalifi de telaşlandırdı

Sürgün gazeteci Adem Yavuz Arslan'ın, "Mesleğimize geri döneceğiz" sözleri Türkiye'deki yandaş ve muhalif görünümlü medya kuruluşları tarafından çarpıtılarak yalan haberlere imza atıldı.

20:25 27 Ekim 2021 Çarşamba
Sürgün gazeteci Arslan'ın 'mesleğe dönüş' sözleri yandaşı da muhalifi de telaşlandırdı
Sürgün gazeteci Adem Yavuz Arslan'ın, "Mesleğimize geri döneceğiz" sözleri Türkiye'deki yandaş ve muhalif görünümlü medya kuruluşları tarafından çarpıtılarak yalan haberlere imza atıldı.


ABD’de sırra kadem basan Reza Zarrab’ı 4 yıl sonra izini bularak başarılı bir habere imza atan sürgün gazeteci Adem Yavuz Arslan’ın ”Türkiye’ye hukuk döndüğünde biz de geri döneceğiz, eski mesleğimize döneceğiz, kapatılan kurumlarımızı geri alacağız” sözleri yandaşından muhalifine AKP ağzıyla konuşan tüm medyayı telaşlandırdı.


/


Adem Yavuz Arslan’ın sürgündeki gazetecilerin bir gün eski mesleğine geri döneceği yönündeki sözlerini ağız birliği ederek çarpıtan yandaş ve muhalif görünümlü medya ‘‘Gazetecilik önceliğimiz olmaya devam edecek.’’ demesine rağmen okuyucularına ‘f.tö’nün yeni sızma planı’ olarak sunup iktidara geldiklerinde 1 hafta içinde tüm KHK’ları iptal edeceğini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun üzerinde baskı kurmaya çalıştı.

/

Erdoğan’ın talimatıyla Ekim 2015’te polis tarafından kapıları kırılarak el konulan ve yönetimine kayyım atanan İpek Medya Grubu bünyesindeki Bugün gazetesi ve Kanaltürk TV’nin 2014 yılından KHK ile kapatılana kadar ABD Temsilcisi olarak görev yapan sürgün gazeteci Adem Yavuz Arslan’ın KHK ile kapatılan Samanyolu TV’nin ekran yüzü Kemal Gülen’in Youtube kanalına konuştu.


/


Dönemin İçişleri Bakanı Muammer Güler’in önüne yattığı 17-25 Aralık Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu’nun kilit ismi Reza Zarrab’ı 4 yıl sonra bulan ve Zarrab’ın yeni adı, kimliği ve işiyle ilgili olarak çarpıcı bir habere imza atan sürgün gazeteci Adem Yavuz Arslan’ın ‘‘Bir gün eski mesleğimize döneceğiz, gazeteciliğe devam edeceğiz, itibarlı bir şekilde mesleğimize geri döneceğiz, kapatılan kurumlarımızı geri alacağız’’ sözleri hem yandaş hem de muhalif görünümlü  medya organları tarafından çarpıtılarak alenen yalan haber yapıldı.





Yeniçağ’dan Milli gazeteye, Oda TV’den Sabah’a trollüğe soyunan medya organları ‘f.tö’nün yeni sızma planı’ diyerek kendi yayınladığı videoyla kendilerini yalanladı.

”CHP’NİN KHK GÜNDEMİNİ ZEHİRLEMEYE ÇALIŞIYORLAR”

Çarpıtılan sözlerinin aynısını 2015 yılında Bugün TV / Kanaltürk’ün kapısı kırılırken de söylediğini belirten Adem Yavuz Arslan sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, ‘‘CHP’nin KHK gündemini zehirlemeye çalışıyorlar. Korkuyorlar çünkü KHK’lılar seçimin kaderini belirleyecek.’’ dedi.

Adem Yavuz Arslan’ın Twitter hesabından yaptığı paylaşımlar şöyle:

”Benim @KemalGulen2020 ile #Raindrops Tv için yaptığımız sohbette kullandığım “İtibarlı bir şekilde geri döneceğiz, kurumlarımızı geri alacağız” ifadem Aktrolleri fena rahatsız etmiş. Oysa ki ben bu ifadeleri hep kullandım. 28 Ekim 2015 sabahı Bugün Tv/Kanaltürk’ün kapısı kırılırken de söyledim. 2018’de The Circle röportajında da anlattım. Başta ‘saray nedimesi’ @nedimsener2010 olmak üzere tüm Aktroller tırsmış. Tekrar söylüyorum; zulmettiğiniz insanlar buharlaşmadı, kaybolmayacaklar ve siz yarın yine bu insanların yüzüne bakacaksınız.

Öldürdüğünüz, işkence ettiğiniz, KHK ile ölüme terk ettiğiniz bu insanlarla yüzleşeceksiniz. ‘Neye güveniyor’ diyorlar. Haklı ve masum olmaktan daha büyük güç var mı ? Evet, geriye döneceğiz, kurumlarımızı alıp daha iyi daha güzel işler yapacağız.

Ayrıca benim kastettiğim çalıştığım medya kurumu. Bu çok açıkken bağlamından koparıp başka yerlere taşıyanların derdi etkili muhalefet yapmaya başlayan CHP’yi vurmak. CHP’nin KHK gündemini zehirlemeye çalışıyorlar. Korkuyorlar Çünkü KHK’lılar seçimin kaderini belirleyecek.”

Son güncelleme: 20:25 27.10.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı