• Turkhane Logo

Starbucks'ın sahibi başkanlığa talip oldu, Trump'tan cevap gecikmedi

Starbucks'ın sahibi başkanlığa talip oldu, Trump

13:51 29 Ocak 2019 Salı
Starbucks'ın sahibi başkanlığa talip oldu, Trump'tan cevap gecikmedi
Starbucks'ın sahibi başkanlığa talip oldu, Trump

Dünyaca ünlü kahve zinciri Starbucksın sahibi ve eski CEOsu Howard Schultz, ABD başkanlığına adaylığını koymayı planladığını belirtti. Schultz katıldığı bir televizyon programında Trumpa karşı yarışmak istiyorum dedikten sonra ABD Başkanı Twitter üzerinden, Umarım Trump Towerdaki Starbucks bana hâlâ kirasını ödüyordur yazdı.
Schultz, yaptığı şu paylaşım ile başkanlığa aday olabileceğinin sinyalini vermişti:
Ülkemizi seviyorum ve ciddi olarak merkezci bir bağımsız olarak başkanlığa adaylığımı koymayı düşünüyorum


Schultz ertesi gün katıldığı bir programada Trump ile yarışmak istediğini ve Önümüzdeki üç ay çeşitli eyaletleri gezip kararını vereceğini belirtti.
Schultzun açıklamalarına bir çok Demokrat seçmen Schultzun adaylığının Trumpa yarayacağını belirterek tepki gösterdi ve bazı siyasetçilerde Schultzun bağımsız aday olarak ön seçim sürecini atlamaya çalıştığını belirtti. Bazı sosyal medya kullanıcıları Starbucksı boykot etme çağrısında bulundu.
Trump ise Schultzun açıklamalarına şu paylaşımla cevap verdi:
Howard Schultzda başkan adayı olacak yürek yok. Geçtiğimiz gece onu 60 Minuteste izledim ve onun en zeki insan olmadığı söylemine katılıyorum. Ayrıca Amerika zaten en zeki insana sahip. Umarım Trump Towerdaki Starbucks bana kira ödemeye devam ediyordur!

Son güncelleme: 13:51 29.01.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı