• Turkhane Logo

Stajyer avukat, çalıştığı plazanın 11. katından düştü

İstanbul Kartal'da, çalıştığı plazanın 11. katından düşen stajyer avukat Kübra Nur Avcı hayatını kaybetti. Ekipler konuya ilişkin çalışma başlattı.

12:50 30 Eylül 2023 Cumartesi
Stajyer avukat, çalıştığı plazanın 11. katından düştü
İstanbul Kartal'da, çalıştığı plazanın 11. katından düşen stajyer avukat Kübra Nur Avcı hayatını kaybetti. Ekipler konuya ilişkin çalışma başlattı.





Edinilen bilgiye göre, dün (29 Eylül) saat  20.30 sıralarında Kartal’da bulunan bir plazada meydana gelen olayda, iddiaya göre, bir hukuk bürosunda çalışan stajyer avukat Kübra Nur Avcı, çalıştığı plazanın 11. katından aşağı düştü.



Çevredekilerin ihbarı üzerine adrese gelen sağlık ekipleri genç kadının olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.



Polis ekipleri çevrede güvenlik şeridi çekerek önlem alırken, konuya ilişkin çalışma başlatıldı.



DOĞUM GÜNÜ OLDUĞU ÖĞRENİLDİ



Yapılan incelemeler esnasında stajyer avukat Avcı’nın doğum gününde hayatını kaybettiği belirlendi. Avcı’nın cansız bedeni Adli Tıp Morgu’na kaldırıldı.



“PATLAMA SESİ GİBİ BİR SES DUYDUK”



Konuyla ilgili konuşan mahalle sakini Serdar Şefik, “Evde oturuyorduk, büyük bir gürültü koptu. Sonra komşular aradı. Yukarıdan biri atlamış aşağı dedi. Ambulans ekipleri geldi. Vefat etmiş herhalde Allah ailesine sabır versin” dedi.

Bir diğer yurttaş Ahmet Kaymaz ise, “Biz karşı binada oturuyoruz. Bir ses duyduk, patlama sesi gibi. Hemen cama çıktık, olay yerini gördük. Maalesef acı manzarayla karşılaştık. Üst kattan düştüğünü gördük. Cam sesi geldi. Herhalde bir yere çarpıp tekrar düşüyor. Böyle acı bir olaya şahit olduk maalesef” diye konuştu.



“DÜŞME” NEDENİYLE YAŞAMINI YİTİREN KADIN SAYISI ARTIYOR



Kayıtlara “şüpheli ölüm” olarak geçen pek çok ölümün sır perdesi aralanabilmiş değil. Son yıllarda “balkondan düşme” nedeniyle yaşamını yitiren kadın sayısında artış gözlemlendi. Son 2 yılda en az 93 kadının “yüksekten düşerek” yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. 

Son güncelleme: 12:50 30.09.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı