• Turkhane Logo

Soylu yandaş medyanın kendisini mafya ile intisaplı göstermesine içerlemiş

12:50 14 Kasım 2023 Salı
Soylu yandaş medyanın kendisini mafya ile intisaplı göstermesine içerlemiş





Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, yandaş medyada son mafya operasyonlarına ilişkin haberler yapılırken, kendisiyle ‘intisaplı’ ifadesinin kullanılmasından çok rahatsız olduğu öne sürüldü.



Ali Yerlikaya’nın İçişleri Bakanlığı’na atanmasının ardından dikkat çeken operasyonlar başladı. Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, iktidar medyasının operasyon haberlerini veriş biçiminden rahatsız olduğu iddia edildi.



ADAYLIK İDDİASI YERLİKAYA’NIN ÖNÜNÜ KESMEK İÇİN YAYILDI



Gazeteci Nuray Babacan, Ankara kulislerinden Süleyman Soylu’yla ilgili ilginç bir bilgi aktardı. Yazısında Yerlikaya’nın yalanlanan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı adaylığı hakkında da bilgi veren Babacan, bunun Ali Yerlikaya’nın önünü kesmek için özellikle yayıldığını iddia etti. Yerlikaya’ya parti içinde, “çok dikkat çekme üzerine gelirler” uyarıları yapılmış.



SOYLU İNTİSAPLI İFADESİNDEN ÇOK RAHATSIZ



Babacan’ın Soylu ile ilgili kulis haberinin ilgili bölümü ise şöyle:



“Konu, İçişleri Bakanlığı’ndan açılmışken, başlığımıza konu olan eski bakan Süleyman Soylu’ya gelelim. Soylu’nun özellikle iktidar medyasına çok içerlediği iddia ediliyor. Kulis bilgilerine göre, son mafya operasyonlarına ilişkin haberler yapılırken, kendisiyle ‘intisaplı’ ifadesinin kullanılmasından çok rahatsız olmuş Soylu. İntisaplı biliyorsunuz bağlantılı-ilişkili demek.



Yıllarca kendisine verilen sınırsız desteği sorgulamayan Soylu, yanlışları ve eksiklerini görmezden gelen iktidar medyasının, bu hızlı tavır değişikliğine kızmış.”

Son güncelleme: 12:50 14.11.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı