• Turkhane Logo

‘Soylu, kendince şirinlik yaparak gündemde kalmaya çalışıyor’

19:25 01 Mart 2024 Cuma
‘Soylu, kendince şirinlik yaparak gündemde kalmaya çalışıyor’





‘Ve şimdi; CHP’yi terör örgütüyle iltisaklandırmada siyaset adına hiçbir sakınca görmeyen, o günlerin “haşmetli” İçişleri Bakanı Soylu, şimdilerde İstanbul’da seçime yönelik çalışmalarında “tüm sempatikliği”ni kullanarak aynı CHP’nin seçim bürosunu ziyaret etmekte sakınca görmüyor’



T24 yazarı Tolga Şardan, AKP yönetiminin eski İçişleri bakanı Süleyman Soylu’ya ‘İstabul’daki seçim kampanyasından uzak dur’ talimatı verdiğini ve Soylu’nun bu nedenle ortalıkta görünmediğini yazdı.



Şardan ‘Oysa, döneminin “kudretli” İçişleri Bakanı olarak AKP’nin İstanbul’daki seçim çalışmalarında daha aktif rol alması gerekirken, parti yönetiminden gelen talimatla “geri planda” kalmayı hazmetmek zor’ dedi.



Tolga şardan şu ifadeleri kullandı:



Ve şimdi; CHP’yi terör örgütüyle iltisaklandırmada siyaset adına hiçbir sakınca görmeyen, o günlerin “haşmetli” İçişleri Bakanı Soylu, şimdilerde İstanbul’da seçime yönelik çalışmalarında “tüm sempatikliği”ni kullanarak aynı CHP’nin seçim bürosunu ziyaret etmekte sakınca görmüyor.



Üstüne üstlük, “siyasetin nazireleri vardır. Hoşgörüleri için sağ olsunlar” şeklinde espri yapmaktan geri kalmadan hem de.



Oysa, döneminin “kudretli” İçişleri Bakanı olarak AKP’nin İstanbul’daki seçim çalışmalarında daha aktif rol alması gerekirken, parti yönetiminden gelen talimatla “geri planda” kalmayı hazmetmek zor.



Yanı sıra, iktidara yakın medya gruplarının üzerindeki ilgisi çekmesiyle, sosyal medya paylaşımlarıyla görüntü vermeye çalışan Soylu, bu kez CHP’nin seçim bürolarına gidip kendince şirinlik yaparak gündemde kalabilmeyi tercih ediyor.



E, ne yapalım hayat böyle bir şey işte!

Son güncelleme: 19:25 01.03.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı