• Turkhane Logo

Sosyal medyayı ayağa kaldıran skandal: #CihangirSapığıYakalansın

İstanbul Cihangir’de güpegündüz bir kadını taciz eden erkek, sosyal medyayı ayağa kaldırdı.

15:13 11 Nisan 2021 Pazar
Sosyal medyayı ayağa kaldıran skandal: #CihangirSapığıYakalansın
İstanbul Cihangir’de güpegündüz bir kadını taciz eden erkek, sosyal medyayı ayağa kaldırdı.



Cihangir Sanatkarlar Parkı’nda yürüyen bir kadın güpegündüz bir tacizcinin saldırısına uğradı. Görüntülerde kadına arkadan yaklaşan erkek önce elle taciz ediyor. Kadının tepki göstermesi üzerine kollarından tutarak kaçmasına engel oluyor. Tacizlerini sürdüren şahıs kadının bağırmasına engel olmak için ağzını kapatıp bıçakla tehdit ediyor.

Olay anına ait görüntüler sosyal medyadan #CihangirSapığıYakalansın etiketiyle paylaşıldı. Binlerce kişi tarafından paylaşılan görüntülere tepki yağdı.


Tepkilerden bazıları şöyle:
  İstanbul Sözleşmesi feshedileli 22 gün oldu: Cihangir Sanatkarlar Parkında eli bıçaklı bir erkek, bir kadını tacize maruz bıraktı. Fail erkek derhal tutuklanmalı.

Kadınlar, erkek adalet değil gerçek adalet istiyor!#CihangirSapığıYakalansın pic.twitter.com/7ETfkO5PRy — Hergele Postası #0 (@HergelePostasi) April 11, 2021 Issız bir yerde yürürken, sağı solu kollamanın,
Arkandaki erkeğin seni geçmesi için yavaşlamanın,
Ya da iyice hızlanmanın,
Karşı kaldırıma geçmenin,
Gördüğü ilk dükkan vb dalmanın,
İki insan görünce rahatlamanın,
Ne demek olduğunu Kadınlar bilir..

#CihangirSapığıYakalansın  pic.twitter.com/0LvJdm4GrJ — NALANADA (@Nalanada06) April 11, 2021 Bulamadığınız sapık bu, bakın bulmuşlar! Sadece tutuklayacaksınız zahmet olmazsa. @EmniyetGM #CihangirSapığıYakalansın pic.twitter.com/OhcYZ8lWuZ — dilan diyo ki: (@dilandiyoki) April 11, 2021 Bu ülkede dört şey olmayacaksın: kadın, çocuk, ağaç, sokak hayvanı, demişti Yaşar Kemal. Bu ülkede çocuklar istismar ediliyor, ormanlar yok ediliyor, hayvanlar işkence çekiyor ve kadınlar öldürülüyor. Hiçbirine karşı susmadık, şimdi de susmayın! #CihangirSapığıYakalansın pic.twitter.com/C53ipHZeqF — mühendisyen (@muhendisyenn) April 10, 2021  

Son güncelleme: 15:13 11.04.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı