• Turkhane Logo

Şort giyen kadına saldırıp serbest bırakılmıştı: Tepkiler üzerine yeniden gözaltında

Antalya'da şort giydiği bahanesiyle bir kadına saldıran ve ifade vererek serbest kalan Mahsun Tatar yeniden gözaltına alındı.

19:51 18 Mayıs 2021 Salı
Şort giyen kadına saldırıp serbest bırakılmıştı: Tepkiler üzerine yeniden gözaltında
Antalya'da şort giydiği bahanesiyle bir kadına saldıran ve ifade vererek serbest kalan Mahsun Tatar yeniden gözaltına alındı.


Antalyada üniversite öğrencisi Elif Ülkü Eroğlunu şortla çöp atmaya çıktığı için saçlarından sürükleyerek darp eden komşusu Mahsun Tatar, serbest bırakılmasına gelen tepkilerin ardından bugün yeniden gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, 11 Mayıs sabaha karşı Elif Ülkü Eroğlunun darp edilmesine ilişkin zanlı Mahsun Tatarın yeniden gözaltına alındığı kaydedildi.


Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı, olayla ilgili daha önce yaptığı açıklamada, Söz konusu olayla ilgili olarak görgü tanıklarının ifadelerine başvurulmuş, tartışmanın komşuluk ilişkilerinden kaynaklandığı ve M.T. ile E.Ü.E. arasında arbede yaşandığı tespit edilmiştir. E.Ü.Enin aldığı doktor raporunda basit tıbbi müdahaleyle giderilebilir şekilde yaralandığı belirlenmiştir ifadesine yer vermişti.

Açıklamada, soruşturmanın tüm yönleriyle ve titizlikle devam ettirildiği bildirilmişti.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞMIŞTI

Antalyada Kepez ilçesinde yaşayan üniversite öğrencisi Elif Ülkü Eroğlu, 11 Mayıs 2021 günü, sahurdan sonra sokağındaki konteynere çöp dökmek için evinden dışarı çıktı. Bu sırada komşusu Mahsun Tatar, “O..... musun böyle giyiniyorsun?” diyerek sözlü saldırıda bulundu. Bunun üzerine Eroğlu, Mahsun Tatara “Sana mı soracağım?” diyerek tepki gösterdi. Sözlü saldırılarını devam ettiren Mahsun Tatar, Eroğluna saldırdı. Saçlarından tutularak yerde sürüklenen ve darbeler alan Eroğlu, çığlıklarını duyan ailesi tarafından kurtarıldı.

Eroğlunun şikâyeti üzerine gözaltına alınan Mahsun Tatar, ifadesinde kimseye saldırmadığını, karşı tarafın saldırdığını öne sürdü ve serbest kaldı.

Elif Ülkü Eroğlu, yaşadığı dehşeti sosyal medyadan paylaşarak anlattı. Çok sayıda sosyal medya kullanıcısı olaya tepki göstererek, Eroğluna destek mesajları gönderdi.

Son güncelleme: 19:51 18.05.2021
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı