• Turkhane Logo

Sokak sokak gezdi önüne gelen 11 kişiyi bıçakladı. Polis her yerde onu arıyor

18:25 22 Ocak 2024 Pazartesi
Sokak sokak gezdi önüne gelen 11 kişiyi bıçakladı. Polis her yerde onu arıyor





İstanbul’un en kalabalık ilçesi olan Esenyurt’ta şaşkınlık veren olaylar yaşanmaya devam ediyor. Bir şahıs sokak sokak gezerek önüne geleni bıçakladı. Olayda yaralanan 11 kişi hastaneye kaldırıldı. Bir vatandaş ifadesinde “Sabah başlamış bıçaklamaya, öğlen beni bıçakladı. Bıçakladıklarının sayısı belli değil” dedi.



Esenyurt’ta adli vakaların ardı arkası kesilmiyor. Gün içinde meydana gelen olayda kimliği belirsiz bir saldırgan, bıçakla dehşet saçtı. Sokak sokak gezen saldırgan, tanımadığı insanları rastgele bıçakladı.



11 KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI



İlk belirlemelere göre 11 kişi bıçaklanarak hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri güvenlik kameralarının inceleyerek saldırganı tespit etti. Zanlının yakalanması için çalışma başlatıldı. Şahsın bir kişiyi bıçakladığı anlar güvenlik kamerasına da yansıdı.



Saldırganın hedef aldığı 11 kişi, çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Esenyurt Necmi Kadıoğlu Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alınan 11 yaralının hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi.



‘SABAH BAŞLADI ÖĞLEN DE BENİ BIÇAKLADI’



Yaşananları anlatan yaralılardan Mehmet Üstel, “Yürürken karşımdan geldi bir şahıs. Bıçağı çıkardı ekmek bıçağını. Şaka yapar gibi geldi ilk görünce. Bacağıma soktu yürüdü gitti. Ben anında düştüm yere. Hayatta karşılaşmadığım biri. 11 kişi geldi böyle. Hiçbir şey söylemedi. Sabah 09.30’da başlamış, saat 13.30’da beni bıçakladı. Bıçakladıklarının sayısı belli değil” ifadelerini kullandı.



‘ESNAF ÇOCUĞUMU KURTARDI’



Saldırganın yaraladığı Çiğdem Karaca’nın babası Hasan Karaca ise, “Çocuğumu bıçaklıyor, çantasını çekmeye çalışıyor. Oradaki esnaf müdahale edip kurtarıyorlar çocuğu. Sabahtan başlamış bıçaklamaya. Başka hastanelere giden de olabilir. Hiçbir şey söylememiş, direk bıçaklamış. Tüm vakalar da böyle olmuş zaten. Şu anda kızım sol bacağından yaralı” şeklinde konuştu. (karar)

Son güncelleme: 18:25 22.01.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı