• Turkhane Logo

Şoför olarak çalışan KHK’lı polis, kazada hayatını kaybetti

17:00 05 Aralık 2023 Salı
Şoför olarak çalışan KHK’lı polis, kazada hayatını kaybetti





Eskişehir-Afyonkarahisar karayolunda tır ile kafa kafaya çarpışan kamyonetin sürücüsü, KHK’lı polis memuru Murat Parla (38) ile yanındaki Şükrü Kaplan (45) hayatını kaybetti. Van Çevik Kuvvet’te iken işten atılan Parla’nın geçen yıl hapisten çıktığı ve birkaç ay önce gıda firmasında şoför olarak işe başladığı öğrenildi.



Boldmedya’dan Necdet Çelik’in haberine göre, Feci kaza, Eskişehir-Afyonkarahisar yolunun 75’inci kilometresinde, sıkça kazaların yaşandığı bir bölgede meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Eskişehir yönünde seyreden Murat Parla’nın kulladığı kamyonet ile karşıdan gelen tır kafa kafaya çarpıştı. Yoldan çıkan iki araç boş tarlaya savruldu.



Olay yerine gelen ambulans ekipleri, kamyonet şoförü Murat Parla ile yanında bulunan Şükrü Kaplan’ın cansız bedeniyle karşılaştı. Yaralı kurtarılan tır sürücüsü Rıdvan K. ile yanındaki Salih K. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.



”OLMADI BU GİDİŞ AMCAM OĞLU”



Murat Parla’nın elim kaza sonucu vefatı, sevenlerini hüzne boğdu. Akrabası Hasan Parla üzüntüsünü ‘’Vitesten attın amcam oğlu. Olmadı bu gidiş. Yaktın koydun’’ sözleriyle dile getirdi. Sakin kişiliğiyle herkesin takdirini kazanan Parla için, Karacaören belediye başkanı taziye mesajı yayınladı.



TUTUKLANDI, HAPİS YATTI



Van Emniyeti’nde Çevik Kuvvet biriminde polis memuru olarak görev yaparken OHAL KHK’sı ile işinden olan Murat Parla, AİHM’in suç saymadığı fiilerden 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.



Bir yıl önce cezasını tamamlayarak tahliye olan KHK’lı memur, Afyon’da bir gıda dağıtım firmasında şoför olarak işe girmişti.

Son güncelleme: 17:00 05.12.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı