• Turkhane Logo

Siyanür dehşeti: Selim Şimşek’in yüklü miktarda borcu varmış

Antalya’da siyanürle ailesini öldürüp intihar ettiği düşünülen Selim Şimşek’in yüklü miktarda borcu olduğu ve alacaklılarının sürekli sıkıştırdıkları öğrenildi.

15:30 09 Kasım 2019 Cumartesi
Siyanür dehşeti: Selim Şimşek’in yüklü miktarda borcu varmış
Antalya’da siyanürle ailesini öldürüp intihar ettiği düşünülen Selim Şimşek’in yüklü miktarda borcu olduğu ve alacaklılarının sürekli sıkıştırdıkları öğrenildi.



Antalya’da ailesini öldürüp intihar eden Selim Şimşek’in bilgisayar işleri ile uğraştığı, piyasaya yüklü miktarda borcu bulunduğu öğrenildi. Şimşek’i alacaklılarının sürekli sıkıştırdığı belirtildi.

9 AYDIR İŞSİZMİŞ


Sözcü’den İsmail Akın’ın haberine göre 9 aydır işsiz olduğu ve yoksulluk yüzünden bunalıma girdiği değerlendirilen Selim Şimşek’in 5 ve 9 yaşındaki iki çocuğu ile eşini öldürdükten sonra intihar ettiği düşünülüyor. Selim Şimşek’in cesedinin yanında da 2 sayfalık bir mektup bulundu. Baba Şimşek’in mektubunda maddi sıkıntı çektiğini, dokuz aydır çalışmadığını yazdığı belirtiliyor.

BELEDİYEDEN YARDIM İSTEMEMİŞ

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, babanın aylardır işsiz olduğunu öğrendiklerini belirterek, “Bizim belediyemizden yardım talebinde bulunmadılar. Maddiyatla ilgili bir müracaat olmamış” dedi. Başkan Böcek, “Bu olay gece saat 02:00 sıralarında itfaiye daire başkanlığımıza ve polise intikal etti. O saat itibariyle de müdahale edildi. Olay yerinde çalışan ekip de müşahede altına alındı” dedi.

YÜKLÜ MİKTARDA BORCU VARMIŞ

Emlakçı Muharrem Şen ise Selim Şimşek’in yüklü miktarda borcunun olduğunu ifade ederek, alacaklılarının sürekli onu sıkıştırdığını söyledi. Daireden koku gelmesi sonucu olayın polise haber verildiğini ifade eden Şimşek, “Gece geç saatlerde intihar etmişler, sabah binadan kokular gelince bina sakinleri polise haber vermiş. Polisler de zehirleniyor hatta hemen binayı karantina altına aldılar. Bilgisayar işleri ile uğraşıyordu, çok borcu vardı, Allah rahmet eylesin” dedi.

MUHTAR SIKINTILARINDAN HABERDARMIŞ

Mahalle Muhtarı Orhan Demir ise Şimşek’in ekonomik sıkıntıları olduğunu bildiklerini vurgulayarak, “Sabah uyandığımızda bu üzücü olayı duyduk. Polis ekipleri şu anda başlarına ne geldiğini, zehirlenip zehirlenmediklerini araştırıyor. Ekonomik sıkıntıları olduğunu biliyorduk. Erzurumlu olduğunu ve uzun süredir işsiz olduğunu biliyoruz” dedi.

Son güncelleme: 15:30 09.11.2019
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı