• Turkhane Logo

Sinan Ateş'in ailesinden MHP'li Semih Yalçın'a zehir zemberek sözler

Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin ailesi açıklama yaptı. Açıklamada,

15:31 27 Ocak 2023 Cuma
Sinan Ateş'in ailesinden MHP'li Semih Yalçın'a zehir zemberek sözler
Eski Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Sinan Ateş'in öldürülmesine ilişkin ailesi açıklama yaptı. Açıklamada,

Ankarada 30 Aralık 2022 günü sokak ortasında kurşunlanan ve yaşamını yitiren eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in ölümüyle ilgili tartışmalar devam ediyor. 

Ateş’in öldürülmesinin ardından MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçının sert ifadeleri dikkat çekmişti. Ateşin ailesi sosyal medya hesabından paylaştığı açıklamada, Yalçının sözlerine zehir zemberek yanıt verdi. 
 Şehit eşim Sinan Ateşin tertemiz adını ağzına almadığı için memnun olduğum bir siyasetçi, dün yaptığı açıklama ile sabrımızın sınırlarını zorlamaktadır ifadelerini kullanan Ayşe Ateş şunları kaydetti:
Eşimin Ülkü Ocakları Genel Başkanlığı görevinden ayrılmasından şehit edildiği güne kadar yaşanan süreçlerden dolayı öncelikle kendisini temize çıkarması gereken bu beyefendi, yaşadığımız tüm acılara rağmen soruşturmanın sağlıklı yürümesi adına biz konuşmazken hangi ihtiyaca binaen masum çocuklar üzerinden duygu sömürüsü yapmaya çalışmaktadır?
Bütün çocuklar elbette ki masumdur ancak bu beyefendi iki yetim evladın hayatları boyunca yaşayacakları travmayı görmezden gelip suçsuz oldukları sabit görüldüğü takdirde serbest kalacak olan isimlerin çocuklarını mı düşünmektedir? En azından biz bunu inandırıcı bulmadık.
Acıları deşmek istemem ancak bu beyefendi madem ki bizim acımız üzerinden siyaset yapmak, bir yerlere mesaj vermek hadsizliğini gösterdi birkaç cümle etmek mecburiyeti hasıl oldu. Bu beyefendinin oğlu (Allah rahmet eylesin) vefat ettiğinde beyefendinin koluna giren ve kendisini yalnız bırakmayan benim eşimdi. Beyefendi, rahmetli oğlunun muhterem eşine merhumun yetim bıraktığı evladının yaşadıklarını sorsa idi hakkını araması gereken çocukların hangisi olduğunu daha iyi kavrayacaktı.
Maksadım, satır satır şerh düşebileceğim talihsiz açıklamaya dair cevap vermek değildir. Ülkücü Şehit Sinan Ateşin evlatları bu siyasetçinin iğreti bir şekilde kullandığı gibi mazlum değildir, aksine mağrurdur. Çünkü benim evlatlarım; hayatı boyunca tertemiz yaşamış ve evlatlarına şerefli bir miras bırakarak şehit düşmüş bir babanın çocuklarıdır.
KÖR, SAĞIR, DİLSİZ DEĞİLİZBizi herhangi partinin iç meselesi, diğer partilerle meseleleri ilgilendirmemektedir.Şehidimiz ile adalet arasına kim girmeye çalışıyor, bu vicdanları yaralayan suikasti kim aydınlatmaya çalışıyor biz ona bakıyoruz.
Gerisi bizim için lafügüzaf.
Kör değiliz, sağır değiliz, dilsiz değiliz. Duam ve beklentim odur ki ıehidimizin kırkı çıkmadan ger ekler ortaya çıksın. Tüm gerçekler belgeleriyle ortaya çıktığında bugünlerde yapılan ve benzeri açıkdamaların mahiyeti daha iyi anlaşılacaktır. Dua ile ...


Son güncelleme: 15:31 27.01.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı