• Turkhane Logo

Şimdi de İmamoğlu'nu hedefe koydu: Bana terbiyesizlik yaptı

İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ, İBB Başkanı İmamoğlu hakkında düşündüklerini açıkladı.

15:03 18 Aralık 2020 Cuma
Şimdi de İmamoğlu'nu hedefe koydu: Bana terbiyesizlik yaptı
İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ, İBB Başkanı İmamoğlu hakkında düşündüklerini açıkladı.

İYİ Partiden ihraç edilen İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında kendisine yöneltilen soruyu yanıtladı.
Haber Globalden Jülide Ateşle 40 programında konuşan Özdağ, İmamoğlunun Buğra Kavuncu ile ilgili sözlerini hatırlatarak; İmamoğlu hakkında ne düşünüyorsunuz sorusunu soran Ateşe İmamoğlunun kendisine büyük bir terbiyesizlik yaptığını söyledi. Özdağ, Bu terbiyesizliği kamuoyu ile paylaşmayacağım dedi. 
‘NÖBETÇİ CUMHURBAŞKANI ADAYI OLARAK KARŞIMIZA ÇIKIYOR’
Özdağ, Ekrem İmamoğluyu bana karşı yaptığı büyük bir terbiyesizliğe rağmen destekledim. Kendisi de seçim sürecini iyi yönetti. Fakat Türkiyenin güvenliği, devlet güvenliği, terör ile mücadele, istihbarat konularında bilgisi yoktur. Şu anda nöbetçi cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza çıkıyor. Bence İstanbul Belediye Başkanlığına odaklansa ve kendi partisinin işleriyle uğraşsa daha başarılı olacak. İmamoğlu, İYİ Partiye katılmadan bir hafta önce Bahadır Erdemi ziyaret ederek Nutuk hediye etmiş. Kendisine acilen tavsiye ediyorum; İYİ Partiye katılanlara Nutuk hediye edeceğine Canan Kaftancıoğluna hediye etsin ifadelerini kullandı.
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümit Özdağın Buğra Kavuncuyla ilgili iddiaları üzerine çok düzgün, karakterli bir siyaset yapma anlayışı olan bir dostumuz. Hukuki mücadelesini vereceği konusunda kararlılık gösteriyor. Allah herkesi iftiradan korusun. demişti

Son güncelleme: 15:03 18.12.2020
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı