• Turkhane Logo

Seyirciden Altınok'a: Malvarlığınızla tüm Ankara'ya komşuymuşsunuz

BabalaTV yayınına katılan AK Parti Ankara adayı Altınok'un

03:11 21 Mart 2024 Perşembe
Seyirciden Altınok'a: Malvarlığınızla tüm Ankara'ya komşuymuşsunuz
BabalaTV yayınına katılan AK Parti Ankara adayı Altınok'un

Gazete Duvarda yer alan habere göre AK Parti ve Cumhur İttifakının Ankara Büyükşehir adayı Turgut Altınok BabalaTVnin Mevzular Açık Mikrofon Yerel Seçim Özel programına konuk oldu.

Programın sunucusu Oğuzhan Uğurun sosyal medya hesabından yayınladığı videoya göre bir seyirci, Altınoka Çubukun köyünde, Akyurtun köyünde, Gölbaşının köylerinde çöp konteyneri varken Keçiörenin hiçbir yerinde yok. Eğer ki olur da seçilirseniz bütün ilçelerdeki çöp konteynerlerini toplayacak mısınız? diye sordu.

Altınokun Hangi mahallede oturuyorsunuz? sorusuna seyircinin verdiği yanıt sosyal medyada gündem oldu:

Komşunuzum, Tepebaşında oturuyorum. Zaten mal varlığınızla birlikte tüm Ankaraya da komşuymuşsunuz.

Altınok ise daha önce Mansur Yavaşa yönelik ortaya attığı Londrada evi var iddiasına atıfla Şöyle, Londraya komşu değilim. Ankaraya komşuyum. Ankaranın çocuğuyum. Bütün malvarlığım tarihleri var okuduysanız, belediye başkanı olmadan öncedir. Helalin helalidir. Belediye başkanı olduktan sonra da malvarlığım azalmıştır dedi.

İSTİKLAL MARŞI DEĞİL, BEYİT OKUDUM

Turgut Altınok, bir seyircinin İstiklal Marşını yanlış okudunuz sözü üzerine Ben İstiklal Marşı okumadım. İstiklal Marşını ayakta okursunuz. Ben orada gençlere, doğaçlama Çanakkale ruhuyla ilgili bir beyit okudum. Sevgili gençler İstiklal Marşı oturarak okunmaz. Altınok bunu bilir dedi.   

Son güncelleme: 03:11 21.03.2024
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı