• Turkhane Logo

Sel yolda deprem etkisi yaptı: Zonguldak- Ankara karayolunda çökme meydana geldi

20:50 09 Temmuz 2023 Pazar
Sel yolda deprem etkisi yaptı: Zonguldak- Ankara karayolunda çökme meydana geldi









Ülke genelinde yeniden kendisini gösteren yağışlar vatandaşlara zor anlar yaşatmaya devam ediyor. Zonguldak-Ankara karayolunda çökmeler meydana geldi. Zonguldak yönüne ulaşım, Ankara istikametinden çift yönlü olarak sağlanırken felaketin büyüklüğü kameralara yansıdı. Sel, yolda adeta deprem etkisi yaptı



Türkiye genelinde başlayan sağanak yağışlar hayatı olumsuz etkiledi. Birçok ev ve iş yeri su altında kalırken vatandaşlar ise zor durum kaldı. Zonguldak’ta yaşanan sel nedeniyle Zonguldak- Ankara karayolunda çökmeler meydana geldi.



Güzergahta Zonguldak yönüne ulaşım, Ankara istikametinden çift yönlü olarak sağlanıyor. Yolun geldiği hal, sel sularının şiddetini de gözler önüne serdi. Sel, yolda adeta deprem etkisi yarattı.



UÇAK SEFERLERİ İPTAL OLDU



Zonguldak Çaycuma Havalimanı’na inmek isteyen yolcu uçakları, yoğun yağmur yağışı sebebiyle Ankara Esenboğa Havalimanı’na iniş yaptı. Saat 15.15’te Zonguldak-Düsseldorf seferini yapacak olan uçak da rötar yaptı. Uçuşun yarına ertelendiği bildirildi.



Bolu Dağı Tüneli İstanbul yönü ulaşıma kapatıldı



Bolu’da ise sağanak yağışlar nedeniyle Bolu Dağı Tüneli’nin içinde su birikintisi oluştu. Su birikintisi nedeniyle polis ekipleri İstanbul istikametini trafiğe kapadı. Sürücüler Abant gişelerinden D-100 karayoluna yönlendiriliyor.

Son güncelleme: 20:50 09.07.2023
SIRADAKİ HABER
Sayfa Başı